Aktywne Wpisy

Torian +147

abvq +3
#p0lka Byłem na randce z dziewczyną, która zaprosiła mnie do siebie do domu, gdzie razem wypiliśmy wino. Trzymała nogi na moich kolanach, ale nie dała mi się pocałować, , bo rzekomo pierwsza randka to za wcześnie na takie rzeczy.
Zaczęliśmy planować drugą randkę. Okazało się, że mamy razem 3 dni wolnego pod rząd. Zaproponowałem jej pójście do baru na drinka, na co ona napisała, że nie ma zamiaru iść na
Zaczęliśmy planować drugą randkę. Okazało się, że mamy razem 3 dni wolnego pod rząd. Zaproponowałem jej pójście do baru na drinka, na co ona napisała, że nie ma zamiaru iść na

Właśnie wydano moda do Fallouta, który pozwala na zagranie w jedynkę na silniku Fallouta 2. Dzięki temu otrzymujemy masę usprawnień (popychanie NPC-ów jeśli stoją nam na drodze, kontrola nad kompanami podczas walki i inne), a sama gra rzekomo zyskała na stabilności.
Źródło: https://www.nma-fallout.com/threads/fallout-et-tu-release-v1-0.218045/
Bezpośredni link: https://github.com/rotators/Fo1in2/releases/latest
#pcmasterrace #staregry #retrogaming #crpg #fallout #bethesdasucks
źródło: comment_1580832468vzj94qBURsnu6mG50bjHZ6.jpg
Pobierz@Bethesda_sucks: Akurat to było dostępne w modzie sfall od lat :D
Najgenialniejsza funkcja jaką kiedykolwiek widziałem w erpegach, czyli możliwość zadania własnego pytania została jeszcze bardziej rozbudowana. OK, czas na reinstalkę, shut up and take my money!
źródło: comment_1580833106SRpivdmCDW6OywB5nWu9SD.jpg
Pobierz@chciwykrasnolud: To prawda, ale to dalej był ten sam silnik, a tutaj lista zmian jest baaardzo długa:
Added: Fallout 1-styled red travel marker dots and terrain info when traveling on the worldmap.
Added: Mod - Resized Super Mutant flameboy death animations, originally
@GARN: To zależy od ciebie:
źródło: comment_1580833347taEhCsjTa89ZQEwYeGO9vG.jpg
PobierzMam nadzieję że to zostawili, dla zachowania autentyczności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bethesda_sucks: najlepiej popycha sie ich shotgunem- pozdrawiam cieplutko xD
Komentarz usunięty przez moderatora
To "tylko" lista zmian od ostatniej/swiatecznej bety