Wpis z mikrobloga

#instagram #dzieci Zawsze się zastanawiam po c--j ludzie zasłaniają twarze tych małych dzieci na zdjęciach. Przecież każdy gówniak w tym wieku wygląda tak samo - nie do rozróżnienia. P------e to jest
Pulpetito - #instagram #dzieci Zawsze się zastanawiam po c--j ludzie zasłaniają twarz...

źródło: dziec

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zawsze się zastanawiam po c--j ludzie zasłaniają twarze tych małych dzieci na zdjęciach. Przecież każdy gówniak w tym wieku wygląda tak samo - nie do rozróżnienia. P------e to jest

@Pulpetito: Bo dzieciok to nie mem do wystawiania publicznie
  • Odpowiedz
  • 13
@Wojciech_Skupien: Powiedz to dziecku Rosati, które do każdego zdjęcia musi odwracać się tyłem jakby była trendowata. Trauma jak c--j. Znani ludzie na w-------u wstawiają zdjęcia z dziecmi a u nas w polsce o----------ą taki cyrk i robią traumę w głowie dziecka
Pulpetito - @Wojciech_Skupien: Powiedz to dziecku Rosati, które do każdego zdjęcia mu...

źródło: dziec

Pobierz
  • Odpowiedz
Zawsze się zastanawiam po c--j ludzie zasłaniają twarze tych małych

@Pulpetito: Wykopki i tak Nidy nie są zadowolone. Jak ktoś wstawia z ryjem, to gniewają się, że jak można, nie szanują prywatności dziecka, ojojoj, kupczą bachorem. Jak zasłonią to też się gniewają. Wykop to nigdy nie zaspokajała hydra.
  • Odpowiedz
@Pulpetito: Bo to prywatność dziecka i dopóki nie skończy 18 lat to domyślnie trzeba ją chronić. Mam córkę 8 lat, a podejrzewam, że 3/4 znajomych nie wie o jej istnieniu bo nigdy nie postowałem jej zdjęcia.
  • Odpowiedz
to są ci pseudo celebryci co myślą że kogoś obchodzą te ich purchlaki. Chcą ich prywatności to na c--j te zdjęcia wrzucają

@Pulpetito: wystarczył jeden komentarz i wyszedł prymitywny patus.

Mam córkę 8 lat, a podejrzewam, że 3/4 znajomych nie wie o jej istnieniu bo nigdy nie postowałem jej zdjęcia.

@kobiaszu: wtf? Ja też nie wstawiałem na socjale żadnego zdjęcia z dziećmi, a podejrzewam że 90% moich znajomych
  • Odpowiedz