Aktywne Wpisy

gbsh +63
Z perspektywy czasu jaranie się Dacią Duster nie robi już wrażenia ( ͡º ͜ʖ͡º) #motoryzacja #chinskiecuda #samochody
źródło: 2026-06-15_10-22-58
Pobierz
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję

- pierwsza praca u Ojca właściciela sklepu Lewiatan ( kierownik )
- pierwsze mieszkanie dla siebie dzieci i żony dostał od rodziców ( w ramach pensji kierowniczej a jakże)
- druga pracka w życiu Youtuber od piwka
Kukle swędzą kurnia sakramencko
Komentarz usunięty przez autora
Po za tym jak pijesz piwko codziennie to puste butelki to część twojego życia Mireczku.
tfw przeczytałes tam >terapia i już myślałeś, że poszedł w końcu na leczenie
@boguchwal: Trójkę wybierz panie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wonsztibijski: Sam sobie tę pracę "załatwił". Jak w każdym biznesie jest tu pewnie jakaś doza szczęścia, ale jednak gość wykonał kawał pracy nagrywając filmiki dla garstki ludzi i mozolnie dokładając swoją cegiełkę do polskiego kraftu. I ta praca, w tych warunkach, zaowocowała tym że może się utrzymać pijąc piwko do kamery.