Aktywne Wpisy

malkuth +642
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja

Efeljot +7
#pytanie #wybory #platformaobywatelska #platforma
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge

Powiedzcie mi, dlaczego nataliści tak się zachowują? Tak jakby to nie oni stworzyli to dziecko, tylko ktoś im podrzucił i rozkazał wychowywać.
#dzieci #rodzina
Komentarz usunięty przez moderatora
Dokładnie tak samo jak twoi.
@kezioezio: Nie lubię z wami rozmawiać, ale jednocześnie nie mogę sobie tej przyjemności odmówić.
Jest w ciul ludzi, którzy w obliczu problemu się poddaje lub przerzuca go na kogoś innego. Nie trzeba ratować całego świata, żeby zostać bohaterem.
Więcej nie będę pisać, bo twój dalszy wywód to zwyczajne tworzenie tezy pod
@Kacper1111: Nie no, wcale nie mógł :D
@zarowka12: Tworzenie problemów nie tylko sobie, ale przede wszystkim innemu człowiekowi, po czym pseudobohaterskie rozwiązywanie ich, ale tylko chwilowo - super przykład :D
Tak tak, wiem że to bait xd
Mógłbyś to napisać w sposób dobry, zapytać się go czy robił badania przed ciąża, co mówili lekarze, czy robił jakiś "risercz" wśród rodziny na temat wad genetycznych / chorób. A jedynie tu widzę
@KijwMrowisku: I co to niby miałoby dać? Jakby "risercz" okazał się pozytywny, to nagle jego rozmnożenie się byłoby usprawiedliwione?
Jest tysiące scenariuszy a wy jak #!$%@? wrozbici wiecie najlepiej xD
Wiedziałby czy gosc mimo znajomości ryzyka rzeczywiście je podjął.
Znam pewna parę, która ma 2 dzieci pierwsza to była dziewczynka i z nią wszystko dobrze. Drugie dziecko to chłopiec z chorobami genetycznym. Cały problem polegał na tym, że owe choroby pokażą się tylko w
@KijwMrowisku: Ale co to zmienia? Ryzyko jest zawsze większe niż 0. Rozmnażając się podejmujesz je zawsze i nie ma znaczenia, jakie dokładnie i czy znasz jego dokładną wartość.
Sorry, ale jeśli w XXI w. rozmnażasz się przy takim dostępie do wiedzy i świadomości, to nie ma dla ciebie żadnego wytłumaczenia. Jesteś winny.
@BajerOp: *ale ja tu nie jestem w stanie niczego udowadniać i to mnie tak boli
Poprawiłem.
Dostęp do większej ilości informacji ma cholernie wielki wpływ.
Czekaj co? xD
Czyli mamy nie plodzic potomstwa, bo mamy duży dostęp do wiedzy?
@BajerOp: Czyli twoje posty totalne gówno znaczą. Możesz już sobie stąd iść i nie wracać :)
Chyba, że radosne multi.
Fakty są takie, że dopuścił się stworzenia cierpiącej istoty. Nie ma już znaczenia, czy robił jakiś "risercz", czy nie. Jeśli nie robił i się rozmnożył, to jest debilem. Jeśli robił, nic nie wykazało i się rozmnożył, to jest głupim, nieświadomym hazardzistą. Jeśli robił, wykazało, a mimo to się rozmnożył, to jest skończonym idiotą niezasługującym
@HAL__9000: no
Milego
#!$%@?.