Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +290

Nupharizar +76
Myślę sobie o różnych rzeczach i teraz akurat padło na sprawę Pani Kazimiery Zaręby. Pamiętacie tę chorą akcję?
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.

Powiedzcie mi, dlaczego nataliści tak się zachowują? Tak jakby to nie oni stworzyli to dziecko, tylko ktoś im podrzucił i rozkazał wychowywać.
#dzieci #rodzina
źródło: comment_f8XO72sPgZoJqvqwNzk2CpA0Jb36bl2Y.jpg
Pobierzźródło: comment_pnmMlI4obrQF55KkRsRFO6JKGo7JpotH.gif
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Dokładnie tak samo jak twoi.
@kezioezio: Nie lubię z wami rozmawiać, ale jednocześnie nie mogę sobie tej przyjemności odmówić.
Jest w ciul ludzi, którzy w obliczu problemu się poddaje lub przerzuca go na kogoś innego. Nie trzeba ratować całego świata, żeby zostać
@Kacper1111: Nie no, wcale nie mógł :D