Wpis z mikrobloga

@JudzinStouner: yhym i siedzisz za kółkiem w MANie, dobrze zresztą jeden c--j mnie to nie ciśnie... ale jak tak auto wygląda po kolizji z 200+ to spoko. Tak na koniec Panie DAS AUTO obczaj skrzynie M32 z opla jak twierdziłeś że ople są takie nie zawodne i części tańsze,
A propo zarządzania jeszcze mi dodaj że śmigasz po 2e za km i z auta to Ci na spokojnie 20k zł
  • Odpowiedz
yhym i siedzisz za kółkiem w MANie

@kogut89: Ty jesteś ślepy, czy bez rozumu? XD Czytałeś moje wpisy, czy tylko ten ostatni ze zdjęciem, pod którym wyraźnie napisałem, że KIEROWCA dostanie sztum za cofanie zegara? xD

Tak, tak wygląda drogi mercedes przy odbijaniu się o barierki z prędkością 200+. Opony same z siebie nie pospadały. Nigdzie nie napisałem, że z-------m tak ostro w drzewo, bo chyba tylko pisaliby o tym w kronikach
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: japrld. chciałem Ci tylko wytłumaczyć że każde auto ma mankamenty, i o każde trzeba dbać, ma kilka wpadek ale nie tak kosztownych jak u kankurentów tej samej klasy, w 2001 powtarzam była jedynym które uzyskał 5gwaizd, teraz pomyśl co by się stało jakbyś z---------ł w te barierki twoim paskiem b5, chociaż z tego co widzę to w momencie uderzenia przodem na pewno prędkość zdążyłeś wytracić do jakiś 120/130km/h
widziałem
  • Odpowiedz