Tam obrzucają tego kierowcę gównem ładnie (sytuacja miała miejsce w Polsce jak widać), ale jak na to patrzę to nie jestem do końca pewien czy to wina kierowcy. To wygląda tak jakby mu się coś stało z hamulcami a on podjął IMO słuszną decyzję, że skoro może zahamować dopiero na torach to lepiej przeskoczyć.
Zna ktoś kulisy tego zdarzenia, bo ciekaw jestem czy kierowca jest skrajnym debilem czy wprost przeciwnie?
@Khaine: Było nawet na głównej wypoku. Wygląda na to że się zagapił, w ostatniej chwili próbował zatrzymać, nie wyrobił a potem spanikował i dał gazu. #!$%@?ł i tyle.
@thewickerman88: @Khaine: Od pewnego momentu bardzo ładnie widać jak hamuje, bo kabina siada. Generalnie oglądając po raz kolejny ten film mam wrażenie, że by się zatrzymał przed tymi torami. Natomiast w takiej sytuacji możliwe, że też bym deptał gaz żeby chociaż kabiną zjechać.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
https://9gag.com/gag/aGg2gVZ
Tam obrzucają tego kierowcę gównem ładnie (sytuacja miała miejsce w Polsce jak widać), ale jak na to patrzę to nie jestem do końca pewien czy to wina kierowcy. To wygląda tak jakby mu się coś stało z hamulcami a on podjął IMO słuszną decyzję, że skoro może zahamować dopiero na torach to lepiej przeskoczyć.
Zna ktoś kulisy tego zdarzenia, bo ciekaw jestem czy kierowca jest skrajnym debilem czy wprost przeciwnie?