Aktywne Wpisy
Zoyav +19
pytanie do #niebieskiepaski, głównie #wykop30plus #przegrywpo30tce
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc
WolvvloW +45
#nieruchomosci #kiciochpyta
Ej, bo głupek jestem.
Jak to jest, że ludzi ubywa, starych bloków nikt nie burzy, a mieszkań ciągle brakuje?
Ludzie mieszkają w kilku jednocześnie?
Ej, bo głupek jestem.
Jak to jest, że ludzi ubywa, starych bloków nikt nie burzy, a mieszkań ciągle brakuje?
Ludzie mieszkają w kilku jednocześnie?
Oczywiscie najblizsza rodzina i znajomi sa przeciwni, szczegolnie rodzice, ktorzy mowia mi, zebym sie wstrzymal, bo jeszcze zmienie zdanie. Na argument, ze zawsze pozostaje adopcja odpowiadaja "to juz nie to samo". Moim zdaniem to czysty egoizm. Wystarczy juz ludzi na tej planecie wiec podejmuje najbardziej ekologiczna z mozliwych dla czlowieka decyzji i nie robie juz nastepnych kopii.
Dodam, ze jednakowa decyzja bym podjal nawet gdybym chcial miec dzieci. Uwazam tez, ze rodzicami powinni zostawac tylko ludzie, ktorzy sa o tym zdecydowani a ja w ciagu ostatnich 6 lat nie mialem zadnego przejawu zainteresowania w byciu ojcem w przyszlosci, dzieci nie lubie, nawet posiadanie zwierzat uwazam za zbedna odpowiedzialnosc (choc lubie sie bawic ze zwierzetami innych ludzi, z dziecmi nigdy).
Najwiekszym minusem jest to, ze tydzien zalecana jest wstrzemiewliwosc seksualna i bede musial odpuscic silownie na ok. miesiac. Najwiekszym plusem jest to, ze w koncu ludzie przestana mi #!$%@?, ze zmienie zdanie.
Jakby ktos byl zainteresowany samym zabiegiem co i jak oraz jak to bedzie wygladac po to zapraszam do plusowania, chetnie potem zdam relacje.
#wazekotomia #dzieci #polska #antynatalizm #globalneocieplenie #ekologia
@jegertilbake: akurat na populację ludzi to świat jest gotowy nawet z kilkukrotnym zapasem, a ocieplenie klimatu to na tyle skomplikowany temat że skutki mogą być znacznie mniejsze niż przewidujemy, szczególnie biorąc pod uwagę nieustanne dążenia cywilizacji do poprawy sytuacji. Ludzkość ma znacznie więcej marginesu możliwości i zasobów niż może się wydawać.
Sytuacja na świecie nigdy w historii nie była lepsza dla ludzkości i nigdy też
@jegertilbake: mylisz bezpłodność z niepłodnością. PCOS może (ale nie musi) powodować niepłodność, nie skreśla całkowicie możliwości ciąży
Facet bez mozliwosci reprodukcji w oczach kazdej kobity bedzie czyms pomiedzy facetem a eunuchem czy tego chcesz czy nie.
Komentarz usunięty przez autora
Wiadomo, że to jets totalnie Twoja sprawa i żaden ktoś z internetu nie siedzi Ci w głowie, żeby być dobra podpora w podjęciu decyzji.
Ja się tylko odniosę to tego co piszesz, że jesteś dorosłym facetem, że autonomiczne podejmujesz decyzję itd. Nie moja sprawa, żeby oceniać czy jesteś dorosły czy nie. Mogę Ci tylko napisać, że