Aktywne Wpisy
patryk747 +3
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
paczelok +77
Oczywiscie najblizsza rodzina i znajomi sa przeciwni, szczegolnie rodzice, ktorzy mowia mi, zebym sie wstrzymal, bo jeszcze zmienie zdanie. Na argument, ze zawsze pozostaje adopcja odpowiadaja "to juz nie to samo". Moim zdaniem to czysty egoizm. Wystarczy juz ludzi na tej planecie wiec podejmuje najbardziej ekologiczna z mozliwych dla czlowieka decyzji i nie robie juz nastepnych kopii.
Dodam, ze jednakowa decyzja bym podjal nawet gdybym chcial miec dzieci. Uwazam tez, ze rodzicami powinni zostawac tylko ludzie, ktorzy sa o tym zdecydowani a ja w ciagu ostatnich 6 lat nie mialem zadnego przejawu zainteresowania w byciu ojcem w przyszlosci, dzieci nie lubie, nawet posiadanie zwierzat uwazam za zbedna odpowiedzialnosc (choc lubie sie bawic ze zwierzetami innych ludzi, z dziecmi nigdy).
Najwiekszym minusem jest to, ze tydzien zalecana jest wstrzemiewliwosc seksualna i bede musial odpuscic silownie na ok. miesiac. Najwiekszym plusem jest to, ze w koncu ludzie przestana mi #!$%@?, ze zmienie zdanie.
Jakby ktos byl zainteresowany samym zabiegiem co i jak oraz jak to bedzie wygladac po to zapraszam do plusowania, chetnie potem zdam relacje.
#wazekotomia #dzieci #polska #antynatalizm #globalneocieplenie #ekologia
Jesteście strasznymi egoistami z klapkami na oczach.
Aczkolwiek ból dupy legit sprowokowałem 10/10 xD proszę o dalsze narzekanie
Komentarz usunięty przez autora
@spidero: #!$%@? z arabami, afryka i azja to jest dramat.
@jegertilbake: wolisz płacić na cudze? Też tak można...
@jegertilbake: w niedzielę zabieg, gdzie?
Komentarz usunięty przez autora