Aktywne Wpisy

ly000 +103
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +439
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już wstała. Po drodze mijam starszego syna, który najwyraźniej usłyszał na youtubie coś co mu wpadło w ucho i próbuje to odtworzyć na pianinie (ma dobry gust, ale do tego utworu sobie będzie musiał akompaniament orkiestry skombinować xD).
Wchodzę na górę, widzę młodszego syna i... wtf?
Ten widząc moje spojrzenie wzruszył ramionami i stwierdził "no co? buduję bitwę piratów z krakenem i muszę się skupić" xD
źródło: comment_6l1JZObxhcH2OGqEPVtKWYIcIvxy8pTn.jpg
Pobierz@Megawonsz_dziewienc: zwróć uwagę na to co ma na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mirek_Cebula: praktycznie tylko lego. Kiedyś próbowałem, zajęło to pół dnia wspólnej pracy - ale to był czczy wysiłek, po tygodniu wszystko było znowu przemieszane ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Moj syn jest niemozliwy , mowi do mnie , bedziemy jesc picce ? Bo tata robi :) ja ze tak. Poszedl do Rafala i mowi wujo chcesz jednom picce ? On ze tak alan na to Aha wszyscy jemy picce ;) poczym poszedł do kuchni wzial w reke rekawiczke silikonowa daje krzyskowi i mowi masz tata zaloz bo siii jest ;) hehehe ( dmuchaj chce kawalek , mniam mniam
@onuceSzatana: też żeś sobie podopowiadał... rozbroił mnie pomysł pracy nad klockami w słuchawkach BHP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Neq:
Daleko idący wniosek. Pewność mamy tylko, że jego żona ruchała się min 2 razy (przy założeniu, że nie mamy do czynienia z in-vitro/inseminacją.