Wpis z mikrobloga

Ale skisłem (ʘʘ)
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już wstała. Po drodze mijam starszego syna, który najwyraźniej usłyszał na youtubie coś co mu wpadło w ucho i próbuje to odtworzyć na pianinie (ma dobry gust, ale do tego utworu sobie będzie musiał akompaniament orkiestry skombinować xD).
Wchodzę na górę, widzę młodszego syna i... wtf?
Ten widząc moje spojrzenie wzruszył ramionami i stwierdził "no co? buduję bitwę piratów z krakenem i muszę się skupić" xD

enron - Ale skisłem (ʘ‿ʘ) 
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już w...

źródło: comment_6l1JZObxhcH2OGqEPVtKWYIcIvxy8pTn.jpg

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@enron: Gówniak bawi się klockami i co dalej? Nie wiem, może byłoby bardziej interesujące jakby złożył z klocków logo wykop.pl.

@hetman-kozacki: wtedy nie byłoby już dla niego nadziei xD
  • Odpowiedz
  • 1
@mozgogrdyczka: Zdecydowanie tak, ale pamiętaj że tego typu słuchawki najlepiej działają na wysokie tony, niskie też oczywiście ogarniają, ale będą się tam gdzieś pojawiać.

@avangarda: generalnie bardzo fajnie filtrują to co najbardziej przeszkadza, a jednocześnie da się rozmawiać
  • Odpowiedz
@enron: nie lubię gnojów, ale tego twojego szanuję bo nie dość, że chłopak bawi się lego to jeszcze zrobił w------y statek. Na początku myślałem, że ma autyzm bo te słuchawki d-----ł, ale wychodzi, że ma niezłą wkrętkę w zabawę.
  • Odpowiedz
@nastaremilion:

Tutaj ludzie wrzucają nawet zdjęcia rybików cukrowych p--------------h po kiblu a Ty się dzieci czepiasz xD

I od razu, że jest pusty xD To pół mikrobloga powinieneś się czepiać, bo ludzie tutaj piszą nawet o porannym stolcu #srajzwykopem nie wspominając o setkach zarzutek dla plusów i atencji
  • Odpowiedz