Aktywne Wpisy

dudi-dudi +496
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już wstała. Po drodze mijam starszego syna, który najwyraźniej usłyszał na youtubie coś co mu wpadło w ucho i próbuje to odtworzyć na pianinie (ma dobry gust, ale do tego utworu sobie będzie musiał akompaniament orkiestry skombinować xD).
Wchodzę na górę, widzę młodszego syna i... wtf?
Ten widząc moje spojrzenie wzruszył ramionami i stwierdził "no co? buduję bitwę piratów z krakenem i muszę się skupić" xD
źródło: comment_6l1JZObxhcH2OGqEPVtKWYIcIvxy8pTn.jpg
PobierzLuz kolego. Ja sie smieje jak moj poltoraroczny bratanek za kazdym razem jak do mnie przyjezdza , to pierwsze co robi, to kladzie spac wszystkie zabawki, zeby wypoczely przed zabawą ¯\_(ツ)_/¯.
Kwestionuje jedynie element pomyslowosci w tym co zrobil Twoj syn, a nie sens dodania posta.
Komentarz usunięty przez autora
@rabarbarowyLis: Ty se zobacz ile to kosztuje, masakra...
Przeczytaj wyżej. Komentarze są po to żeby wyrazić swoją opinię, nie tylko wtedy kiedy ci się coś podoba. Dzbanie.
Komentarz usunięty przez autora
@skajssdelimit: no walą endorfiny, żebyś wiedział. Polecam, tylko komplikuje życie rodzinne jak się uzależnisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@konstelacjaniesamowitosci: zawsze możesz wrócić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kumpel, 40+, nie ma żony ani dzieci a co chwila sobie jakieś fajne lego kupuje.
Ja nie mogę do dzisiaj odżałować, jak w wieku 15 lat ot tak przekazałem gigantyczną kolekcję lego znajomym rodziców, którzy mieli dwójkę maluchów (╯︵╰