Wpis z mikrobloga

Ale skisłem (ʘʘ)
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już wstała. Po drodze mijam starszego syna, który najwyraźniej usłyszał na youtubie coś co mu wpadło w ucho i próbuje to odtworzyć na pianinie (ma dobry gust, ale do tego utworu sobie będzie musiał akompaniament orkiestry skombinować xD).
Wchodzę na górę, widzę młodszego syna i... wtf?
Ten widząc moje spojrzenie wzruszył ramionami i stwierdził "no co? buduję bitwę piratów z krakenem i muszę się skupić" xD

enron - Ale skisłem (ʘ‿ʘ) 
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już w...

źródło: comment_6l1JZObxhcH2OGqEPVtKWYIcIvxy8pTn.jpg

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megawonsz_dziewienc: Ależ jestem inteligentny, na siłę ironiczny, prawdziwy samiec alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chodzi o to, że pierwszy syn brzdękał, to drugi założył słuchawki wygłuszające, żeby ''się móc skupić'' podczas budowania bitwy, a op śmiechnął z bhp podczas zabawy. Czego tu nie kumać? Tak mówisz, że nikogo to nie obchodzi, ale obstawiam, że jeszcze mniej obchodzisz wszystkich ty, nawet znajomych czy rodzinę, bo nikt nie
nightwitch95 - @Megawonszdziewienc: Ależ jestem inteligentny, na siłę ironiczny, praw...

źródło: comment_EJEqckpIM702JmGnia5eHJ3X6coDRu1a.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@night_witch95: Ale ja nie potrzebuje niczyjej atencji, ani tego czy kogoś obchodzę czy nie typie. Argumentum ad personam jest bardzo typowe pośród takich jednostek jak ty, śmieszku memiarzu.
Jakbym ci pokazał randomowe zdjęcie to też byś nie dawał j-----a, więc nie próbuj na siłę bronić OPa XD
  • Odpowiedz
@piotr_forsa: nie chce hejtowac opa, niech sobie wrzuca co chce jak kazdy tutaj. Otagowal jak trzeba i jak komus sie nie podoba to jego problem. Chcę sie odniesc jedynie do Twojego komentarza. To naprawdę jest aż takie pomysłowe by założyć sluchawki wyciszajace jak jest za głośno? Dzieci to nie debile i wiedzą do czego służą przedmioty znajdujace sie w domu...
  • Odpowiedz
  • 3
@enron: Polecam na prezent młodemu 3M Peltor Optime - dają radę, a nawet można w nich spać jak się przyzwyczai ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@avangarda: @egonszef: @Cineczeq: spokojnie, słuchawki (komplet dla całej rodziny) kupiłem jak jechaliśmy na NATO Days w Ostravie - nawet dla takiego maniaka jak ja odgłos startującago nad głową F-16 to za dużo ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
  • 3
@piotr_forsa: nie chce hejtowac opa, niech sobie wrzuca co chce jak kazdy tutaj. Otagowal jak trzeba i jak komus sie nie podoba to jego problem. Chcę sie odniesc jedynie do Twojego komentarza. To naprawdę jest aż takie pomysłowe by założyć sluchawki wyciszajace jak jest za głośno? Dzieci to nie debile i wiedzą do czego służą przedmioty znajdujace sie w domu...

@lubiegrzeski: nie pomysłowe, raczej śmieszne. Mnie rozśmieszyło, to
  • Odpowiedz
@enron: jeżeli masz pewność 100% to luzik, jeżeli jest możliwość że on to na a o tym nie wie to z własnogo doświadczenia wiem że lepiej jest wiedzieć i przy każdej możliwej okazji gdy mam podejrzenia to informuje o tym ludzi aby żyło się lepiej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@avangarda: a te słuchawki na przykład jak mnie w pracy w-------ą odgłosy wydawane przez ludzi to by działały, w sensie, że ja będę siedziała w przyjemnej ciszy, a oni sobie będą n---------ć jak chcą i co chcą?
  • Odpowiedz