Aktywne Wpisy

dudi-dudi +496
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już wstała. Po drodze mijam starszego syna, który najwyraźniej usłyszał na youtubie coś co mu wpadło w ucho i próbuje to odtworzyć na pianinie (ma dobry gust, ale do tego utworu sobie będzie musiał akompaniament orkiestry skombinować xD).
Wchodzę na górę, widzę młodszego syna i... wtf?
Ten widząc moje spojrzenie wzruszył ramionami i stwierdził "no co? buduję bitwę piratów z krakenem i muszę się skupić" xD
źródło: comment_6l1JZObxhcH2OGqEPVtKWYIcIvxy8pTn.jpg
PobierzCiesze się, że zaśmiałeś się z pomysłowości dziecka, ale nie jestes indywiduum
Chodzi o to, że pierwszy syn brzdękał, to drugi założył słuchawki wygłuszające, żeby ''się móc skupić'' podczas budowania bitwy, a op śmiechnął z bhp podczas zabawy. Czego tu nie kumać? Tak mówisz, że nikogo to nie obchodzi, ale obstawiam, że jeszcze mniej obchodzisz wszystkich ty, nawet znajomych czy rodzinę, bo nikt nie
źródło: comment_EJEqckpIM702JmGnia5eHJ3X6coDRu1a.jpg
PobierzJakbym ci pokazał randomowe zdjęcie to też byś nie dawał j-----a, więc nie próbuj na siłę bronić OPa XD
@avangarda: @egonszef: @Cineczeq: spokojnie, słuchawki (komplet dla całej rodziny) kupiłem jak jechaliśmy na NATO Days w Ostravie - nawet dla takiego maniaka jak ja odgłos startującago nad głową F-16 to za dużo ( ͡° ͜
źródło: comment_NUc93ryjCuZAKeIO6uXeMiIECVxNsKkL.jpg
Pobierz@lubiegrzeski: nie pomysłowe, raczej śmieszne. Mnie rozśmieszyło, to
Pozdro!
(też mam 2 synów)
Komentarz usunięty przez autora
gratuluje ale moja 5 letnia corka studiuje prawo
@pomidorowka: Na tym polega cała zabawa na tym portalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)