Nie jestem jakis wymagajacy, ale 22-letnia kobieta, ktora nie wie kto to Czajkowski, a z Dostojewskiego zna tylko streszczenie "Zbrodni i kary" przeczytane w liceum to zyciowa porazka...
@przemianawdzika: Pójdź do Empiku, znajdź jakąś dziewczynę na odpowiednim dziale z książkami która coś ogląda, podejdź i powiedz "część, jestem Anon, mogę kupić ci tę książkę? Przy okazji moglibyśmy skoczyć na kawę i podyskutować" (✌゚∀゚)☞
@pierunruski: Nie znęcajmy się już nad nim bo zostanie w przegrywie kolejne 10 lat, i z intelektualisty szukającego bibliotekarki zmieni się w sfrustrowanego nienawidzącego kobiet mizogina i to wy będziecie winne xD
@Floyt: @pierunruski: Przeciez ja was nawet nie czytam. XD a Ty jestes takim typem co zwiazalby sie nawet z samotna matka, zebys mial sie do kogo przytulic. Taka desperacja bije z tego co piszesz, ze to masakra.
@przemianawdzika: actually, nikt Ci tego nie powiedział, sam sobie to wymyśliłeś. To, co wszyscy próbowali Ci przekazać, to żebyś nie szukał laski z listą wytycznych tylko pod kątem tego jak się dogadujecie. Może nie uwierzysz, ale nie zawsze dwie oczytane i wykształcone osoby umieją się porozumieć :)
@przemianawdzika: ale nikt Ci nie każe stać pod drzwiami technikum fryzjerskiego w oczekiwaniu na wybrankę serca xddd tylko nie znajdziesz laski wysyłając jej ankietę i licząc że zdobędzie 100/100 punktów a inaczej niech o was zapomni. Trochę elastyczności. Mój chłopak nie zerwał ze mną bo nie widziałam Wożąc Panią Daisy, tak samo jak ja nie zostawiłam go dlatego, że Czerwone i Czarne nic mu nie mówi. A wy się oburzacie
@przemianawdzika: wiem kto to każdy z tych panów, akurat "Zbrodnia i kara" to jedna z bodaj 1,5 lektur które przeczytałem w liceum. Książek nie czytam i nie czuję się wcale gorszy. Może inaczej, większość ksiażek, które czytałem to książki techniczne (czyli coś co ma 800 stron i czyta się kilka stron na dzień, bo nie jest to coś z fabułą, co można połykać rozdziałami). Czytam za to dużo artykułów i
Nie jestem jakis wymagajacy, ale 22-letnia kobieta, ktora nie wie kto to Czajkowski, a z Dostojewskiego zna tylko streszczenie "Zbrodni i kary" przeczytane w liceum to zyciowa porazka...
#zwiazki #feels #randkujzwykopem
@pierunruski: ehh, najgorzej (╯︵╰,)
Bo wiesz, ja mam chłopaka xD
źródło: comment_wIvCsXBVOqx2l0SoGdp3jZ5sVlOxrFJn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu