Aktywne Wpisy
wykop +21
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +134
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Nie jestem jakis wymagajacy, ale 22-letnia kobieta, ktora nie wie kto to Czajkowski, a z Dostojewskiego zna tylko streszczenie "Zbrodni i kary" przeczytane w liceum to zyciowa porazka...
#zwiazki #feels #randkujzwykopem
Ja się do wyższych sfer nie wybieram, tłumaczę ci tylko jak krowie na rowie czemu w powszechnej opinii literatura stoi wyżej niż memy z żabą ¯\_(ツ)_/¯
I jeszcze bardziej mnie denerwuje gdy widzę, że ludzie bez doswiadczenia społecznego w to wierzą.
I potem są posty typu mam 179cm i dlatego jestem sam, mam 19lat i nic nie osiagnalem więc nie chce juz żyć, kobiety są głupie i nic nie potrafią, hehe nie znają nawet dostojewskiego
Ale gdy wchodzę na głównąa
tam 99% postów to " wszystkie kobiety są glupie puszczalskie nic nie potrafią i chcą tylko chadow" to tracę motywację.