Wpis z mikrobloga

@sperg44: jakiej zadymy , chłop go przepycha to co ma zrobić , przeprosić go jeszcze rozumiem że ty byś siedział na utkanej i przy okazji mu petardę o--------l gdyby cię odepchnął ze strachu, ale Kongo man sobie nie pozwoli
  • Odpowiedz
@juros777: z takimi jest tak, że albo mu coś zrobisz i masz problemy, albo on ci coś zrobi i masz problemy ;) Medusa może duży, ale raz by młotkiem dostał w czachę i zapomniałby gdzie leży Kongo
  • Odpowiedz
@HamujPiety: stoi w przejściu, rozpycha sie na dwa metry i jeszcze ma problem, że ktos chce przejść xD

On to chyba musi miec powiększone futryny u siebie na chacie, bo wątpię aby w normalnych sie mieścił
  • Odpowiedz
@nilmerg o to mi właśnie chodzi xd rzucisz się na takiego żeby coś udowodnić i dostaniesz wyrok albo płytkę tytanową w czaszce. Gra nie warta świeczki.
  • Odpowiedz
@sperg44 Yyyy, stał sobie spokojnie i nagle jakiś łeb z młotkiem w ręku wszedł w niego po czym pokazał że ma młotek. Ty teraz dajesz narrację o tym że szukał zadymy a fakt jest taki że po prostu stał. Debili na świecie nie brakuje.
  • Odpowiedz
@sperg44: Chłopie xd Bez słowa sory typ łapie cię za plecy, c--j wie co mógł ci tam zrobić i cię odpycha. W dodatku typ wchodzi do sklepu z młotkiem. Medusy nie lubie i miał dużo frajerskich akcji ale p-------------e sie do niego tutaj to kretynstwo. Widać ze koleś szuka zadymy chodząc z takim gównem w kieszeni. No jak ty byś się tak dał odepchnąc przy lasce albo kimkolwiek innym i
  • Odpowiedz
@Notabene: CZEMU klamiesz bylo inaczej ? stoli dzbany w 3 i blokowali alejke miedzy pułkami, typek chcial przejsc i go na bok lekka przestawił bo chcial przejsc, ten do niego wyskoczył a ten pokazał mu młotek, ze ma sie czym bronic po czym 3 bohaterow s---------o ze sklepu i uciekaja pkrzyczalo ze gdyby nie kamary to ten mlotek by mieli xddd dla mnie idiotyzme jest chodzenie po miescie/lokalach i nagrywanie
  • Odpowiedz
@Sinti: @weezyxboss @Yasir troglodyci, dla was normalne jest wyskakiwanie z młotkiem do kogoś w sklepie? Nawet jak blokowal przejście, to po pierwsze był tylem i nie widział, po drugie wystarczy się spytać normalnie, czy może się przesunąc.
  • Odpowiedz
@loty-luju @Notabene jakby mnie normalny czlowiek przepchnął po chamsku to bym zareagował ale nie jakby to był ćpun z młotkiem w ręce bo mi o to właśnie chodzi a nie o to że powinien się dawać każdemu przepychać xD
  • Odpowiedz
@sperg44: @nilmerg @Executioner Beka z was, że dopisujecie sobie do tej historii, że gość był naćpany, a on po prostu chciał przejść xD

Nawet zaczepki nie szukał, ani nie zrobił tego dokuczliwie, tylko ten ork zaczął sie sapac. A było widać, że on po prostu chce przejść dalej i isc bez slowa.
  • Odpowiedz