Aktywne Wpisy
Besalama +79

Nadia_ +357
Cześć Wrocław
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierz

#edukacja a #swieta #strajknauczycieli #szkola
Komentarz usunięty przez autora
Różowa nauczycielka idzie jutro na dyżur do 15:00 i wraca do pracy normalnie 2 stycznia.
Ja mam wolne od przedwczoraj do 7 stycznia ¯_(ツ)_/¯
Ja mam wolne dokładnie 17 dni, od piąteczku 20.12 od 12.00. odwiedziłam już przyjaciółkę w innym mieście, teraz rodziców, tydzień posiedzę w domku, sylwester za granicą, potem tylko 3 tygodnie i znowu 2 tygodnie ferii yeeeeeeah
A skoro bóldupisz, to a) ktoś cię skrzywdził w szkole lub masz nieprzyjemne wspomnienia
B) pracujesz w jakimś Januszeksie za te same pieniądze co ja tylko dwa razy dłużej i