Aktywne Wpisy

Shyvana +10
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#pytaniedoeksperta #monitory #pcmasterrace #programowanie
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_NjZgsTTUfrPwgU3PatQnqcBhQO9JPPsw.jpg
Pobierz@BomBom: do programowania to poleciłbym nie jeden a dwa monitory - najlepiej takie same. Rozdzielczość w sumie dowolna. Ja pracuję na 1920:1200. LCD (OLEDy z definicji się wypalają i zostają powidoki po kilku miesiącach).Ekran matowy. Typ matrycy - inny niż TN. Konkretna marka czy model - bez znaczenia.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@BomBom: no ekran laptopa + zewnętrzny monitor w ogóle w praktyce słabo się sprawdzają bo raz, że wielkości ekranów są różne to jeszcze znajdują się na różnych wysokościach. Najlepiej sprawdza się konfiguracja dwóch ekranów o takich samych wymiarach/rozdzielczościach oraz umieszczonych na tej samej wysokości.
@BomBom: jeśli odpowiada Ci, że w domu będziesz pracował tylko na jednym monitorze (ewentualnie jeśli planujesz zakup dwóch) to uważam, że podlinkowany monitor jest do programowania całkowicie OK. Zwróć jeszcze tylko uwagę na wejścia - ten ma DSUBa (analogowy) i HDMI. Kupi taki monitor, żebyś go mógł łatwo podłączyć do komputera jaki masz i zadaj sobie przy okazji pytanie, czy
Chcesz konkretnej porady to zrob zdjecie gabietu i powiedz jaki budzet.
Ogolem 2-3 24" albo 2 27". Oba na hydraulicznych uchywytach montowanych do biurka, klawiatura ergonomiczna, lapek na podstawce chlodzacej z wylaczonym monitorem gdzies w kacie.
Do tego ergonomiczne krzeslo