Aktywne Wpisy
Apiro +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrrronika +49
W przedszkolu, na andrzejkowych wróżbach wylosowało mi się, że będę w przyszłości nauczycielką
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.

https://www.wykop.pl/wpis/45915401/poprzedni-wpis-https-www-wykop-pl-wpis-45741269-po/
waga poprzednio:106,5
waga obecnie 105,9
Dokładamy kcal, głownie z płatków po treningu ( ͡° ͜ʖ ͡°) i tłuszczy w DNT.
DT
kcal: 5,040
WW: 655
T: 76
B: 443
DNT
kcal: 4,109
WW: 303
T:151
B: 397
Jak mowie, ze jestem głodny to jestem :-D waga spadła trochę, ale miałem bardzo duzo łażenia w tym tygodniu, na dupie to siedziałem w zasadzie tylko 8h w pracy, z przerwami oczywiście: Zobaczymy co bedzie za tydzien.
Pozowanie to straszny szajs, trudne jak cholera, chociaż wcale się takie nie wydaje. Ale może kiedyś załapię. Nie mam z resztą wyjścia. :-D Trzeba pamiętać o milionie rzeczy na raz.
Siłowo progres, sylwetkowo mam wrazenie, ze nie. Zdjecia tego nie oddaja, ale wydaje mi się ze wiele się nie zmienia.
Śpię co raz lepiej, w tym tygodniu ze dwa razy mnie budzik obudził, a do tej pory zawsze wstawałem przed budzikiem.
W pracy myślę, wracam do jako takiej formy psychicznej już praktycznie w 100 procentach
No, to zobaczymy za tydzień jak będzie.
Dziękuję za poświęconą uwagę i zapraszam za tydzień :-D
tagi do followania/czarnolistowania #duzydzikizwierz #zwierznascene
#mikrokoksy #dieta #silownia #pokazforme
źródło: comment_sSUG0Oa2ZzSoo7Brd4VoU4sFT2qt7O0Q.jpg
Pobierzco tydzień wrzucam zdjęcia ze zmianami, co tydzień piszę jak minął tydzień. Taki tygodnik. Jeśli nie chcesz tego widzieć, czarnolisto i po problemie
@Duzy_Dziki_Zwierz: musisz mieć sporą miskę( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora