Aktywne Wpisy

obszarnik +349
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

ForestDruid +71
Co właściwie robi typowy pies oprócz jedzenia, srania, wąchania tyłków i gówien innych psów? Nawet spacer dla psa polega na wąchaniu odchodów. Pies to najbardziej obrzydliwe stworzenie na świecie. #psiarze #patologiazmiasta

Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Jak ktoś więcej wymagał to go wyśmiewano i obrązano na każdym kroku, a jak nauczyciel prowadził zbyt luźno lekcje to był festiwal wykorzystywania go i zagadywania xD
Ogólnie spotkałam w czasach szkolnych wielu bardzo dobrych nauczycieli, a przede wszystkim ludzi. I szkoda, że przez to jaką istotą jesteśmy (jako ludzie), muszą nosić taki ciężar psychiczny na sobie. Nawet na uczelni - dorośli ludzie potrafili sobie śmieszkować z kogoś, bo coś im w charakterze nie podpasowało xD eh
W pracy przynajmniej jest mniejsza przepaść intelektualna pomiędzy jednostkami. :/
@Wrrronika: takich, którzy faktycznie zasługiwali na szacunek mogę policzyć na palcach jednej ręki, reszta to były miernoty nie nadające się do niczego, nawet śliny szkoda żeby im do ryja napluć
Kategoria 1 - wiem, że mój przedmiot Ciebie nie interesuje / jest nieprzydatny, więc nie zamierzam wymagać cudów na kiju. Tacy nauczyciele często padali ofiarą wykorzystywania ich luźnego podejścia przez oskarkow z ostatniej ławki.
Kategoria 2 - wymagający przedmiot, ale nauczyciel ogarnięty, i wymagający. No
@Wrrronika: XDDDD
@Wrrronika: zazwyczaj wynikało to z zachowania samego nauczyciela, byli nauczyciele mający respect u największych łobuzów a w klasach panowała cisza.
@tang_ping: a pomyśl, że jedni i drudzy zarabiali tyle samo. Jakbyś się zastanawiał, dlaczego to jedna z najbardziej wypalonych grup zawodowych, to jest tego jeszcze trochę więcej.
@Wrrronika: to było tylko odwzajemnianie postawy
@Wrrronika: krzty
siadaj
pała
@tang_ping: Czemu mnie nie dziwi, że człowiek wstawiający takie posty w czwartek o ~~ 5 rano ma właśnie taki pogląd na szkołę? xDDDD
źródło: obraz
Pobierz