Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Apiro: se sama dpowiada.. sama straciła życie na pierdoły, nie założyła rodziny, nie ma dzieci.. teraz metryka pokazuje "sprawdzam". Zostanie sama na tym świecie, a kasę co zarobi na tych książkach zlicytują po niej i przejmie gmina albo co w najlepszym razie jakieś pociotki dostaną 1/40 spadku co nigdy na oczy jej nie widziały.
  • Odpowiedz
@Apiro: no to chyba oczywiste że będzie racjonalizować to że nie ma dzieci. Już nie może mieć to się pociesza... Wątpię żeby jakąś matka z 20 letnim synem pisała do niej że żałuję że ma syna. Na początku jest ciężko ale później to już chyba nikt dzieci nie żałuję chyba że wychowali na patusa ;)
  • Odpowiedz
Wątpię żeby jakąś matka z 20 letnim synem pisała do niej że żałuję że ma syna. Na początku jest ciężko ale później to już chyba nikt dzieci nie żałuję chyba że wychowali na patusa ;)

@Simfecstio: albo dziecko jest chore, w związku z czym niesamodzielne
  • Odpowiedz
  • 27
@Apiro: Nie znam nikogo kto ma dorosłe dzieci i żałuję tego że je ma. W sumie to znam takich co żałują, że mają ich tak mało 1-2. Sam mam dwóch małych synów i jest czasem mega ciężko i człowiek chciałby odpocząć chwilę ale zaraz potem myśli o jeszcze jednym czy dwóch
  • Odpowiedz
@Apiro: tak to się kończy jak pozwoli się k----e być autorytetem, przestaliśmy napiętnować zło i wykolejeńców
Tolerancja i obojętność do tego doprowadziła
  • Odpowiedz
@Apiro: jeśli te setki wiadomości to prawda, to nie wiem co trzeba mieć w głowie i jak być pokrzywionym by pisać do obcej baby że żałuje się posiadania dziecka. Ciekawe co by taka madka polka ciemiężona powiedziała gdyby za X lat dziecko dowiedziało się o tym co sądzi jego mamusia o nim…Zapewne płacz, przepraszanie, że miałam gorszy etap, że było mi ciężko. Ale z takimi rzeczami to do specjalisty chyba,
  • Odpowiedz
dlatego znajdziecie mnóstwo tagów czy grup z ludźmi co żałują że maja dzieci ale nie znajdziecie ani jednego z takimi co żałują że nie mają xD

@atreus-bogwojny: bo tacy ludzie się tym nie chwalą, nie mówią o tym, tylko spychają ten żal głęboko i go sobie racjonalizują. Jak np. pani Blanka :)
  • Odpowiedz