Aktywne Wpisy
IntruderXXL +312
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ej Mirki mam dylemat, nowy Mac Pro czy mieszkanie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@macgar: Ten cytat nie ma zbytniego potwierdzenia, Gates sam również się go wypierał, lecz to też kłamczuszek także ¯\(ツ)_/¯
https://www.dobreprogramy.pl/Coleslav/quot-KB-powinno-wystarczyc-kazdemuquot-historia-cytatu,102648.html
@dzafel: i kurierowi 10k pln napiwku, dla równego rachunku.
@skandal01:
Właściwie to tak, 90 lat temu nie narzekali
Niedługo będzieta p-------ć, że poniżej 1 melona to tylko kawalerka i to stan deweloperski.
Procek - 30k brutto link
Pamięć - Znalazłem p około 3,5k za kości link 128 GB co daje 42k a nie 160 na szczęście, bo 160 to byłoby trochę za dużo!
Karta Graf:22k x 2 = 44k link - nie wiem czy to ta, ale najdroższa!
Dysk SSD - koło 4k
Obudowa - pewnie
Możliwe że RAM zły dobrałem bo nie wiem czy ma ECC - nie znam się na tym aż tak, a nie zdążyłem zmodyfikować wypowiedzi, więc wrzucam niżej. Oprogramowanie i pewnie inne rzeczy z 10k. Wyjdzie pewnie wtedy koło 180-190k z tymi innymi pamięciami. Wygląda to lepiej wtedy, ale jak uwzględnić jednak
Komentarz usunięty przez moderatora