Aktywne Wpisy

denwood +53
Obiadzio do oceny #gotujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Średnio co jaki okres czasu uczestniczycie w kolizji autem? U mnie średnio 1 stłuczka przypada na rok i jak do tej pory żadna z mojej winy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
źródło: 1000026893
PobierzIle kolizji miałeś autem?
- 0 0% (0)
- 1 44.6% (33)
- 2 17.6% (13)
- 3 16.2% (12)
- 4 i więcej 21.6% (16)

W wielkim skrocie: jechałem spokojnie sobie na osiedlu samochodem, jakaś baba zablokowała pieszo mi możliwość jazdy po szosie, chciałem ją ominąć, jebneła w maskę ręką, nie pozwalała mi odjechać, widać że miała ostrą jazdę i to raczej nie alko, próbowała wsiąść mi do samochodu który wiele razy uderzała, zadrapała mnie swoim paznokciem na reku aż do krwi (jestem HDK = ban na oddawanie krwii dla mnie na pol roku ( ͡° ʖ̯ ͡°) gdy powiedziałem że już wezwana policja jedzie zaczęła uciekać, dogoniłem ją i na klatce schodowej proponowałem mi "małe co nie co" i takie tam inne, dodatkowo latała w stringach po klatce czy. Z GOŁOM DUPOM, przyjechała Policja i SM, oberwało się i służbom fizycznie i psychicznie, Pani zaczęła wydzierać się że ma HIV i HCV, zaczęli ją zawijać A ja tym czasem siedzę w izolatce na zakaźnym... k---a... (-‸ლ)
To tak w ogromnym skrócie...
A zgadnijcie kto ma nagrane wiele z tej sytuacji? No ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czy mam szadołbana, jak tak to do za wielu odbiorców nie trafię...
#warszawa #patologiazmiasta #s---------x #karyna #p0lka #zalesie #c---------------a #patologia
źródło: comment_Sd5mbMkBglu8p0lyZjjKWSkBYJPUwmRZ.jpg
Pobierzźródło: comment_yxpEgEZWVXWOrMCRFvhvhqWjENHH6lEx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Murki, próbuję wrzucić kilka sekund z początku ale na telefonie to średnio idzie...
-spojrzalem tylko
XD
https://www.wykop.pl/wpis/45936397
@Jechanka: @nicnieporadzisz: @noshieeeeeeet: @Qbanek1: @jakiezycietakiarab: @MArcinnn96: @Krosi: @Krosi: @Thomasx17: @KozakCzerwony: @nicnieporadzisz: @idqp: @DzieckoNaLato: @darkbs01: @Agemaker: @DzikiChleb: @swinkapl: @lubielizacosy: @NajwyzszaFormaSztuki: @Wap30: @JulienSorel: @JulienSorel: @
krwiiiiii
@ArchDelux: chciał ją masturbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@porBorewicz07: sorki ale to niewyspanie, te silne leki i zmęczenie.
@porBorewicz07: no nie. Widząc taką patolę to i na całe szczęście że nie z Warszawy.