Aktywne Wpisy
marian-stefan +790
urwe +1
Polecacie jakieś słuchawki do jazdy na rowerze?
Sprawdzałem dokanałowe i tanie Redmi i drogie Google Buds pro w obu przy większej predkości ledwo co słychać.
Jakich słuchawek używacie w trakcie jazdy?
#szosa #rower #pytaniedoeksperta
Sprawdzałem dokanałowe i tanie Redmi i drogie Google Buds pro w obu przy większej predkości ledwo co słychać.
Jakich słuchawek używacie w trakcie jazdy?
#szosa #rower #pytaniedoeksperta
W wielkim skrocie: jechałem spokojnie sobie na osiedlu samochodem, jakaś baba zablokowała pieszo mi możliwość jazdy po szosie, chciałem ją ominąć, jebneła w maskę ręką, nie pozwalała mi odjechać, widać że miała ostrą jazdę i to raczej nie alko, próbowała wsiąść mi do samochodu który wiele razy uderzała, zadrapała mnie swoim paznokciem na reku aż do krwi (jestem HDK = ban na oddawanie krwii dla mnie na pol roku ( ͡° ʖ̯ ͡°) gdy powiedziałem że już wezwana policja jedzie zaczęła uciekać, dogoniłem ją i na klatce schodowej proponowałem mi "małe co nie co" i takie tam inne, dodatkowo latała w stringach po klatce czy. Z GOŁOM DUPOM, przyjechała Policja i SM, oberwało się i służbom fizycznie i psychicznie, Pani zaczęła wydzierać się że ma HIV i HCV, zaczęli ją zawijać A ja tym czasem siedzę w izolatce na zakaźnym... #!$%@?... (-‸ლ)
To tak w ogromnym skrócie...
A zgadnijcie kto ma nagrane wiele z tej sytuacji? No ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czy mam szadołbana, jak tak to do za wielu odbiorców nie trafię...
#warszawa #patologiazmiasta ##!$%@? #karyna #p0lka #zalesie ##!$%@? #patologia
Komentarz usunięty przez moderatora
F
@dzidek_nowak: Niby po co w izolatce?
O cholera. Nie mam jak porobić nagranie żeby zasłonić twarze i w ogóle głos.
Wracam ze szpitala i zrobiłem Wam screena ale pobierał mi krew i już nie dodałem... macie teraz.