Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1533
Mirko, ale #!$%@? sytuacja...

W wielkim skrocie: jechałem spokojnie sobie na osiedlu samochodem, jakaś baba zablokowała pieszo mi możliwość jazdy po szosie, chciałem ją ominąć, jebneła w maskę ręką, nie pozwalała mi odjechać, widać że miała ostrą jazdę i to raczej nie alko, próbowała wsiąść mi do samochodu który wiele razy uderzała, zadrapała mnie swoim paznokciem na reku aż do krwi (jestem HDK = ban na oddawanie krwii dla mnie na pol roku ( ͡° ʖ̯ ͡°) gdy powiedziałem że już wezwana policja jedzie zaczęła uciekać, dogoniłem ją i na klatce schodowej proponowałem mi "małe co nie co" i takie tam inne, dodatkowo latała w stringach po klatce czy. Z GOŁOM DUPOM, przyjechała Policja i SM, oberwało się i służbom fizycznie i psychicznie, Pani zaczęła wydzierać się że ma HIV i HCV, zaczęli ją zawijać A ja tym czasem siedzę w izolatce na zakaźnym... #!$%@?... ()

To tak w ogromnym skrócie...

A zgadnijcie kto ma nagrane wiele z tej sytuacji? No ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wiem czy mam szadołbana, jak tak to do za wielu odbiorców nie trafię...

#warszawa #patologiazmiasta ##!$%@? #karyna #p0lka #zalesie ##!$%@? #patologia
dzidek_nowak - Mirko, ale #!$%@? sytuacja...

W wielkim skrocie: jechałem spokojnie s...

źródło: comment_Sd5mbMkBglu8p0lyZjjKWSkBYJPUwmRZ.jpg

Pobierz
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 60
@Jechanka: @nicnieporadzisz: @noshieeeeeeet: @noshieeeeeeet: @Fforrespectmidgets: @pijekubusplay: @Qbanek1: @Luks_x: @jakiezycietakiarab: @MArcinnn96: @mokry_sen_polonisty: @Krosi: @Krosi:
O cholera. Nie mam jak porobić nagranie żeby zasłonić twarze i w ogóle głos.
Wracam ze szpitala i zrobiłem Wam screena ale pobierał mi krew i już nie dodałem... macie teraz.
dzideknowak - @Jechanka: @nicnieporadzisz: @noshieeeeeeet: @noshieeeeeeet: @Fforrespe...

źródło: comment_Pln5WV8DJEfS81bRDfUOgLs8Gstys8Rw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz