Aktywne Wpisy

Co robicie?

Moonman +5
Mam 192 cm, 103 kg, ogólnie dobrze zbudowany. Chcę zapolować na niedźwiedzia brunatnego z nożem. Myślę że go zajebię. Plan jest taki że przywiążę ten nóż do kija i trafię go tak żeby się wykrwawił. Oczywiście będę miał 2 zapasowe. Fallkniven głównie, dobre noże. Pewnie mnie zaatakuje jak już go trafię, ale będę próbował unikać ataków.
Mam pozwolenie na b--ń bo jestem myśliwym.
Macie jakieś rady?
Mam pozwolenie na b--ń bo jestem myśliwym.
Macie jakieś rady?

Kto ma racje mirki? Tez tak myslicie? Mlode pokolenie serio ma taki niewolniczy stan umyslu? Gosc zapieprza na umowe zlecenie od roku, mowi ze mu dobrze. Raz zemdal w robocie nawet, ale nastepnego dnia juz przyszedl do pracy #pracbaza #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@Dejwid1: lepiej przyjść i pół ludzi z roboty zarazić.
@nicnieslyszalam: Ale to problem tej osoby ze szef nie ogarnia?
@dan3k: czyli co? mam zacząć chorować czy jak bo nie rozumiem :D mam osobę z rodziny w służbie zdrowia, wiem jak wyglądają te L4... "mam kaszel" - tydzień L4... albo od razu koperta i L4... potem się dziwić że jest problem jak ludzie robią patologię z systemu zwolnień chorobowych
@OzaweNakashi: To nie jest kwestia pokolenia czy wieku tylko mentalności. Głupi ludzie istnieją bez względu na pozostałe okoliczności. ¯\_(ツ)_/¯
pracuje od wiosny, chorobowego nie miałam, bo nie mam takiej potrzeby. Oczywiście, że gdybym źle się czuła to bym się nie czaiła, ale chodzić tylko po to żeby chodzić jak te Grażyny i potem narzekać "kłiii premii mi nie dali". Za co jej mają dać, za to że