Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +298
bibi__ +99
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Nie pilnowanie ciśnienia? Estro? Co tu mogło być największym zagrożeniem?
@bst @poemat @skogyr
No chyba, że odpowiedza jest "sterydy działają prozdrowotnie i bez nich miałby to 10 lat wcześniej" to nie ma tematu :P
Ale myślę, ze jeśli się znacie, to byłoby warto coś powiedzieć dla potomnych, jeśli faktycznie mogło to pogorszyć sprawę, zostanie w internecie, ktoś przeczyta i zastanowi się może jak dbać o profilaktykę.
Od razu może coś ode mnie - chyba dodatkowym gwoździem tu może być też prowadzenie się wielu powerliferów - dużo śmieciowego żarcia, brak redukcji, wysoko % BF
#sterydy #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
Zajebisty sprzet topowy w pl. Jasne.
Topowy w PL, tak. Koledzy Wojtka (również z trzyliterowego) wbijają, jeden z nich otwarcie ten lab polecał. Wąski obieg, latają podróbki.
Jak juz lecimy z ciekawostkami to jeden z najlepszych crossfiterów w PL również raczy się tym sprzętem( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak to już jest, ze niektorzy spuszczaja
To jest taki popsuty przez genetykow sport. Wystarczy popatrzec na plany treningowe slaw. Nie ma progresji. Jest tylko pompa. Przez jakis czas dziala. U genetykow pewnie bardzo dlugo. Mam na silowni konia wazacego 140kg na
Nie obchodza mnie magiczne laby, przestalem uzywac 'labow' wiele lat temu. Co jakis czas powstaje super-lab-co-go-stosuje kadra (wpisz dowolna, jak ktos kojazy wiewiorke to wie o czym mowie). Pimpuje go grupa ludzi ktorzy wyjątkowo sypia tyle ile powinni a reszta dzieciakow sika po nogach ze maja cud towar.
Oczywiscie, w swietle internetowych sklepow
@Kasahara: Kiedyś mówił, że bierze metanabol, odebrałem to tak, że tylko to.
Jestem ciekaw, czy takie nerki można wyleczyć jakimś GH, czy pozostaje tylko liczyć na motocyklistów?
Najprawdopodobniej był genetycznie obciążony ryzykiem zachorowania na nerki - najprawdopodobniej jakis rodzaj nefropatii i tyle. A przy nefropatii trzeba bardzo dbać o siebie a i tak często to niewiele daje jeśli choroba jest wyjątkowo złośliwa.
Przy jego trybie życia to nerki musiały mieć konkretną katorgę.
@heheszkant: Jemu tyle ważyły mięśnie, to nie