Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +385
Moi starzy dziś wrócili z wakacji. Stary dał się namówić i pojechali z młodszą moją siostrą do Chorwacji. Niby zadowoleni, wszystko super. Mama nakupowała pamiątek, ale mój stary przebił jak zawsze wszystko. Kupił k---a i przywiózł z Chorwacji z tamtejszej castoramy czy innego tego typu sklepu bojler bo mówi, że u nas za c--j w takiej cenie takiego by nie dostał. W------e w te wakacje, ale z bojlera jest niesamowicie zadowolony i

Koliedzy, ogromnie proszę Was o pomoc. Jak komuś uda się rozgryźć problem to stawiam d------ą pizze albo zajebistą w----y. Otóż
Mam problem, że bardziej wymagające gry wyłączają mi się po 1 do 3h. Po prostu. Gram i wywala mi grę. Problem ten występuje w takich tytułach jak:
- God of War Ragnarok - błąd 0xc0000005
- Expedition 33 - nie pamiętam błedu, po prostu crash z jakimś komunikatem
Mam problem, że bardziej wymagające gry wyłączają mi się po 1 do 3h. Po prostu. Gram i wywala mi grę. Problem ten występuje w takich tytułach jak:
- God of War Ragnarok - błąd 0xc0000005
- Expedition 33 - nie pamiętam błedu, po prostu crash z jakimś komunikatem

źródło: comment_xgvwv7KkhDd7ErxofyZ3jMyNZaXFM5sW.jpg
Pobierz@Canmoh: Tylko jeżeli organizacją zajmuje się szkoła lub rada rodziców. Nie stoi na przeszkodzie aby bal maturalny został zorganizowany bez powiązania ze szkołą, tylko przez samych rodziców - wtedy jest to po prostu impreza za którą odpowiadają organizatorzy a nie impreza szkolna.
U mnie studniówka była w szkole ale pilnowali nas rodzice i wynajeta ochrona, a nauczyciele byli zaproszeni jako goście.
Wut? Chyba wszystkie licea w moim mieście robia poza. Nawet to gimnazjalne, komers czy jakoś tak było poza szkołą.
@Cierniostwor: i uczniowie. Nie mam pewnosci ale najprawdopodobniej za ich bezpieczeństwo biora odpowiedzialność nauczyciele tak czy siak
@Cierniostwor:
ogólnie ostatnio uczniowie (oczywiście nie wprost, ale na forach etc.) zarzucali nauczycielom, że są nierobami, którzy
Komentarz usunięty przez autora
@SzafaGraAwieszakiTancza: Studniówkę może organizować nawet Gwiezdna Flota, wszystko jedno. Dokąd jest to STUDNIÓWKA, to odpowiada za nią SZKOŁA. Można sobie zorganizować niezależną imprezę, ale nie słyszałem nigdy o takim rozwiązaniu. Tak czy inaczej prawnie odpowiada za to szkoła. Takie jest prawo.
To już się nudne robi. Ja nie zaprzeczam, że pewnie są gdzieś jacyś pijani nauczyciele. Nie zaprzeczam, że jacyś pewnie piją. Ale mówienie, że 90% itd. to jest p---------e bez pokrycia. Jak zawsze z generalizowaniem.
Oni są tam w pracy. I nawet jeśli ktoś się zdecyduje pić, to gdyby się cokolwiek stało, odpowiada za to prawnie. To jest właśnie ta odpowiedzialność. Chcesz, pogadaj z sędzią w
Tak samo kochają tygodniowe wycieczki. Specjalnie namawiają uczniów do organizacji. Są dogadani z hotelami, dostają od nich kasę za naganianie ludzi. Jadą za darmo, jeszcze im płacą, oni chleją całymi dniami i