Aktywne Wpisy
Jakimialemlogin +1142
Będąc na urlopie we Władysławowie zauważyłem ciekawą rzecz xD otóż patrol straży miejskiej przyczepiał się, legitymował i robił zdjęcia dziewczynkom na stoiskach z tatuażami i warkoczykami, a przy wejściu na plażę 3 razy w ciągu jednego dnia spotkałem oszustow grających w 3 kubki i nikt ich nie legitymował ani nic xD #wladyslawowo #morze #morzebaltyckie #wakacje #urlop

Umeraczyk +327
źródło: temp_file346403677342696588
Pobierz

źródło: comment_xgvwv7KkhDd7ErxofyZ3jMyNZaXFM5sW.jpg
PobierzUczniowie, zatańczcie poloneza na uroczystym apelu z całą tą dętą szkolną otoczką, zaproście nauczycieli na ten pokaz i udział w tańcu.
Ugadajcie z rodzicami imprezę na najbliższy piątek w jakimś klubie, dyskotece czy innej mordowni. NIE zapraszajcie nauczycieli, dyrekcji, w ogóle nie informujcie szkoły o planowanej PRYWATNEJ imprezie.
Nauczyciele będą wam nieskończenie wdzięczni za wolny piątek spędzony z własną
Nauczyciel nie ma urlopu 'na żądane'. Tak po prostu, nie przysluguje. Ma dwa dni 'na opiekę' czyli na małoletnie dziecko. Ma szkoleniowe. Ma chorobowe. Nie ma na żądanie, to przywilej z KP i nauczycieli nie dotyczy.
Jak już tak cytujesz KN w zakresie nadgodzin, to może wyszukaj definicję nauczycielskiej nadgodziny? To godzina ZAJĘĆ dydaktycznych, opiekuńczych lub wychowawczych powyżej tygodniowego pensum. Z pamięci, pełną znajdziesz w karcie. Zajęć.
Jeśli na wycieczce 15 letni Sebix zapłodni Julkę rówieśniczkę, to nauczyciel ma zgodnie z prawem płacić alimenty do 18 roku życia rodziców ( ͡° ͜ʖ ͡°) takie mamy prawo. Teraz jadąc na wycieczkę z
@krystal_Tri_tapik: Ma. https://www.infor.pl/prawo/praca/inne/263411,Urlop-na-zadanie-dla-nauczyciela.html
Owszem, będzie płacił... jak sam zapłodni tę Juleczkę. Nie masz się czego bać, jak nie zamoczysz, nie będziesz płacił.
@Cierniostwor: jacyś p------i. Przecież to u mnie było w 100 4.557388e-314st organizowane przez studentów a nauczyciele to byli tyl
@ElGovanni: co to za studniówka, która studenci organizują?