Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

Szeretlek +107
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz

Kontynuowanie ciąży jest okej.
Aborcja jest okej.
Twój wybór jest dobry, dopóki jest twój (。◕‿‿◕。)
Zanim pojawią się komentarze - tak, w ciąży robią się rozstępy. Ciąża nie jest obojętna dla organizmu kobiety.
#aborcja #neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #rozowepaski
źródło: comment_IlqGv4ZxtHGsyEPvBS5oEWAL3mzpy44o.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_wc97Je0uoWlQxYJj2y5ltZow60KYfyGk.jpg
PobierzAborcja jest morderstwem. Temat nie jest czarno-biały jak i życie jest bardziej zawiłe, skomplikowane oraz nie zero-jedynkowe.
Otóż pytanie kiedy człowiek jest człowiekiem jest pytaniem filozoficznym. Ja uważam iż człowiek jest człowiekiem od momentu powstania, sama zygota zawierająca materiał genetyczny definiuje nas jako ludzi. Współczesna technika potrafi dziś wyjąć dziecko z brzucha które nie jest jeszcze gotowe na przyjście na świat i
A chwilę