Aktywne Wpisy

iquiet +53
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +154

źródło: comment_hHHyocHeQDrB4DzFARZDOMtWDB9SIA9u.jpg
Pobierz@MagicznyKarolek: to musieli coś odwalić. Psychologowie nie mieszają z gównem, chyba, że ktoś wykazuje zły "wzorzec osobowości", jednakowoż, już po całej rozmowie i testach, aktywnie namawiają inteligentniejszych ludzi do rezygnacji :P (z korzyścią dla młodych idealistów, którzy chcieliby naprawiać świat i ścigać przestępców, a naprawdę wylądowaliby po uszy w gównie).
@alteron możliwe, ale nie jestem pewien, być policjantem w Polsce to trochę słabo, nikt ich nie lubi
Lepiej pójść do wojska, bezpieczniejsza robota, lepsza płaca i szacunek
Ale osobowościowe i psychologiczne - tu trzeba trochę myśleć przy pytaniach logicznych, za to przy pytaniach "osobowościowych" - wręcz przeciwnie, nie należy się za bardzo zastanawiać.
@pozmu: chętnych jest masa, ALE nie w dużych miastach. W Polsce powiatowej posada w Policji jest uważana za wartościową, bo emerytura, bo nie wyjebią, bo awans w sumie idzie ze stażem itd.
W miastach gdzie koszt utrzymania jest większy trudniej im o chętnych.
@LudwikXIV: Bo brakuje siły roboczej, a ktoś na budowach z---------ć musi.
A co ze strażą pożarną?
Bo jeśli chodzi o testy, to są łatwiejsze ZTCW
Brakuje i to w opór, a dofinansowania nie ma. To jest chore...
Tzn?