weź się ode mnie odczep, uporczywe nękanie jest przestępstwem które od kilku tygodni popełniasz
Art. 190a. § 1. kk
Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, _podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
@megawatt: Piszę, abyś wyjaśnił to, co napisałeś, bo już chyba ponad miesiąc temu to było, a dalej nie dałeś argumentów, tylko puste
Poznałem wielu ludzi którzy od malego interesowali się służbą i poodpadali bo Pani psycholog stwierdziła za pomocą swojego dziwnego klucza że się nie nadają. A prawdą jest że dopiero ulica potrafi zweryfikować kandydata no ale co ja tam wiem. Mają teraz tę swoje wielkie selekcje ¯_(ツ)_/¯
@ale-fruwa-kosmonauta należy to odczytywać literalnie. Ostatnio w TV widziałem program o OSP, może tam bym się nadał bardziej (nie, to nie byli "Bimbrownicy")
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
źródło: comment_hHHyocHeQDrB4DzFARZDOMtWDB9SIA9u.jpg
Pobierz@megawatt: Piszę, abyś wyjaśnił to, co napisałeś, bo już chyba ponad miesiąc temu to było, a dalej nie dałeś argumentów, tylko puste
@megawatt:
dziecko uzyj czarnej listy jak masz z tym problem, albo zrezygnuj z bycia na wykopie...
PS Urojenia sie leczy.
@sylwek2k: urojeniem jest może wysyłany co kilka dni komentarz "wejdź na PW"?
@sylwek2k: czarna lista ma swoje limity ilościowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@megawatt:
tak, dokladnie 640 pozycji...