Wpis z mikrobloga

@johnmorra: No wlasnie bez soczku. Ale mam dobry sen. Kaloryka, białko się zgadza. Jeżeli chodzi o suple to biorę kreatynę (z zawartością tauryny) i whey gold (z zawartością bcaa, glutaminy).
  • Odpowiedz
@shaunblack: Wstaw zdjęcie pleców.

Sylwetka dobra, ale ja z tych co się nie znają i dlatego zastanawia mnie dysproporcja (o ile taka jest) klatki do reszty ciała.

A tak po za tematem to za każdym razem jak widzę zdjęcia jakiejś sylwetki to zadziwia mnie ta "różnorodność" anatomii ciała. Każdy wygląda inaczej.
  • Odpowiedz
@shaunblack: u mnie prawie identycznie waga/wzrost, łapy dobre - wiem, jak często ciężko nabrać w nich masy przy 180 cm +

nie nudzi się plan? ja mam tak, że jak tylko zacznę coś bardzo mało skomplikowanego, to nudzi mi się po tygodniu i nagle zasypiam na siłkę prawie codziennie, zupełnie przypadkiem ;)
  • Odpowiedz
@jasha00: Ja z nabijaniem łap nie mam problemu. Na wcześniejszym planie było 42. Teraz spadło do ok. 40.

A plan mi się nie nudzi, bo dochodzi progresja ciężaru i jest mała liczba powtórzeń. Poza tym lubię wszystkie boję. Chociaż n0ajbardziej mi brakuje OHP xD
  • Odpowiedz