Aktywne Wpisy

ArnoldZboczek +368
Kierowca, który zabił na chodniku w Krakowie dwójkę rodziców oraz sprawił, że ich 8-miesieczne dziecko walczy o życie w szpitalu, swój samochód odebrał z salonu najprawdopodobniej miesiąc wcześniej. Ciekawe, czy w tym przypadku również na ograniczeniu 30 km/h "cisnął przed siebie" i "nie zwracał uwagi na to co mówią inni" (szczególnie w samochodzie >200KM). No i czy nadal jest dumny z siebie, a my czekamy na wyniki toksykologiczne. Ciekawe czy w tym
źródło: 1000030609
Pobierz
PEPE_Le_Sfont +398
Diddy dostał cztery lata, epsztejnem i jego wesołą gromadką amerykańska wierchuszka nawet się nie zająknęła a tu jakiś typ opublikował kilka nagarań z najbardziej wyczekiwanej gry na świecie i nagle cała ta maszyna polityczno-prawniczej korupcji ruszyła z takim rozmachem, że przypadkowe osoby obrywają rykoszetami a w pogoni za tożsamością leakera, sąd USA machnął ręką i otwarcie zezwolił na masowe naruszenie danych osobowych setek tysięcy użytkowników kilku platform społecznościowych. To jest niepojęte, do
źródło: 1000029528
Pobierz

#linux #linuxmint #windows
Po instalacji powyciągaj mu ulubione Programy na pulpit, zeby nie musiał od początku ostro szukać a resztę się przyzwyczai
Po kilkudziesięciu latach prywatnie i zawodowo - Ubuntu.
I nie, żadne „wylekcone” wersje, żadne zmiany, żadne kustomizacje - nic.
Tak jak zainstalujesz, tak zostaw. Nie rób z tym nic.
Zwłaszcza, że to nie twój będzie, tylko ojca.
Komplikowanie najprostszych rzeczy, żeby tylko coś zmienić dla samej zmiany, to najbardziej męcząca cecha „linuksiarzy”.
Napisałem ci, że używane przede mnie programy źle działają jako snapy, to mi odpowiadasz "po co używasz tych programów" - to przypomina mi żarty o pacjencie i lekarzu
Nie no dawaj więcej porad ciekawy jestem xd
@irenicus30: cokolwiek online, może być google office, wszystko jedno
@szczekacz666: no wyszpiegują go tam, że cały będzie wyszpiegowany, na której stronce „kocóry” ogląda, i jakie promki z biedronki do niego piszą.
Office w podstawowej wersji jest darmowy, żeby napisać podanie o miejsce inwalidzkie dla swojego pasata w gnoju z uwagi na upośledzenie wynikające
Potem pokaż mu pulpity Linuxa i to co mu się najbardziej wizualnie spodoba zainstaluj.