Wpis z mikrobloga

Wstawiam jeszcze raz tylko bez przekleństw bo moderacja jest upośledzona i mi usunęła.

Co ona za głupoty gada. niby ma depresje, a mówi, że jej to nie przeszkadza w funkcjonowaniu codziennym np. wypełniała bardzo dobrze swoje obowiązki w pracy itp. #!$%@? prawda jak masz depresję to ci się nic nie chce i jedyne co chcesz to się zabić, a ta gada, że no normalnie wszystko robiłam obowiązki w pracy spełniałam. Zresztą ona wygląda na normika który sobie wymyślił tą historyjkę dla atencji. W dalszej części coś ok 9:00 minuty gada, że depresja nie miała wpływu na jej życie społeczne i że kocha swoje życie xD
#depresja #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #normictwo #oszukujo #7metrowpodziemia
  • 184
@ZeT_: Jak na nią patrzę to też mam spore wątpliwości ale depresja ma różne oblicza, taka dystymia na przykład jest słabszą jej odmianą.
W dystymii człowiek pozornie potrafi funkcjonować, potrafi pujść do jakiejś pracy, czy załatwić jakieś proste rzeczy na mieście (chociaż i tak często w takich sytułacjach nie jest w stanie być w pełni skoncentrowana i często taka osoba jest jakby nieobecna i roztrzepana)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@InspektorDupa: panie inspektorze dupa agresję słowną to widzę tylko u ciebie histeryku i nie musisz się już powtarzać poraz setny bo nic tym nie wnosisz idź trollowac gdzie indziej. I nie omijaj tak czytania ze zrozumieniem. Żegnam
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@ZeT_: właśnie to oglądam i babka wyraźnie mówi, że jest na lekach. Ja też jestem na lekach od dwóch lat i wcześniej zawaliłem studia i depresja pogłębiła się u mnie tak że nie mogłem wychodzić przez tydzień spokoju później przez dwa miesiące leżałem w łóżku i dopiero po roku terapii w miarę się ogarnąłem. Teraz mam zajebistą pracę i super sobie radzę ale dalej mam depresję i jeszcze w pełni z
@ZeT_: prowadzący ten program nie ma podstawowych umiejętności weryfikacji. Wygląda jakby go ktoś wypuścił spod klosza bez podstawowej wiedzy o życiu i umiejętności wykrywania kłamstwa czy nieścisłości. Mówię to bo któryś raz w jego programie widzimy osobę żeby nie powiedzieć dziecko, które zwyczajnie bredzi o czymś o czym ewidętnie nie ma pojęcia. Przez takie rozmowy jak ta wstawiane do neta bez żadnej sensownej analizy ludzie bagatelizują temat bo wiele nie trzeba
@ZeT_:

strasznie się bałam, budziłam mojego partnera i prosiłam aby mnie przytulił

Depresja to typowe obawy życia w grzechu, nie można żyć w rozpuscie i żyć spokojnie. Moja rada - powinna się wyspowiadać z całego życia i przestać mieszkać z partnerem albo wziąć ślub i wszystko się ułoży i depresja odejdzie. #religia

@ZeT_ z gościem jest taki problem że on po prostu chce se pogadać z ludźmi ( i żeby opowiedzieli historię która jest wymyślona) bo jak ktoś zna temat który jest w tytule i na miniaturce i o którym mówią to wie że oni głupoty #!$%@?ą