Wpis z mikrobloga

Wstawiam jeszcze raz tylko bez przekleństw bo moderacja jest upośledzona i mi usunęła.

Co ona za głupoty gada. niby ma depresje, a mówi, że jej to nie przeszkadza w funkcjonowaniu codziennym np. wypełniała bardzo dobrze swoje obowiązki w pracy itp. #!$%@? prawda jak masz depresję to ci się nic nie chce i jedyne co chcesz to się zabić, a ta gada, że no normalnie wszystko robiłam obowiązki w pracy spełniałam. Zresztą ona wygląda na normika który sobie wymyślił tą historyjkę dla atencji. W dalszej części coś ok 9:00 minuty gada, że depresja nie miała wpływu na jej życie społeczne i że kocha swoje życie xD
#depresja #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #normictwo #oszukujo #7metrowpodziemia
  • 184
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wespazjan: a mnie brzydzą takie ustawione wywiady. Dziewczyna mówi, że ma depresje i chce sie zabic a potem że kocha swoje zycie
@ZeT_: może i ustawiony wywiad, ale przygotowała się dobrze. Objawy się zgadzają. Z czym dokładnie się nie zgadzasz? Ona podała szereg obajwów i tylko do tego jednego się czepiasz.
Ona w przeciwieństwie do wielu ludzi ma pewnie dobrą pracę, partnera, przyjaciół to i widzi że ma dobre życie obiektywnie. To że twoje życie i wielu innych ssie to nie znaczy że wszyscy tak mają.
@wespazjan:
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hansschrodinger: nie jest przygotowana dobrze skoro najpierw mówi, ze miała depresję i chciała się zabić, a potem, że kochała swoje życie xD Nie da się naraz kochać swoje życie i być przygnębionym i chcieć się zabić wtf xD
@ZeT_: może przez chwile czuła się lepiej, może miała jakieś przebłyski dobrego samopoczucia. To jest możliwe. Gdybym miał dobrą prace, kase, przyjaciół, różową, hobby,zdrowie, dobrą twarz to sam bym miał takie myśli ;D.