Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@L3gion: Trzeba umieć rozróżnić depresję od atencjuszki że zmyśloną historyjką na potrzeby wystąpienia w wywiadzie. Widzę, że słuchasz polskiego rapu więc nie ma sensu z tobą dyskutować
  • Odpowiedz
  • 0
@Wykopowiedz: napisałes, że ci się nie chce sprzątać to wnioskuję po jednym zdaniu nie wiem jaka jest historia twego zycia xD
  • Odpowiedz
  • 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • Odpowiedz
  • 0
@Wykopowiedz: czy ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Napisałem ci że emotka ma wyraz prześmiewczy żeby wyśmiać głupotę którą napisałeś, jesteś jak 14 latki które dostały jedynkę z pszyrki, albo rzucił ich chłopak i jest im smutno jeden dzień i mówią, że mają depresję
  • Odpowiedz
  • 8
@ZeT_: a Ty jakie masz problemy? Wielu ludzi to ukrywa, na pozór wydaję się że wszystko z nimi okej, a w środku to masakra. Ciekawe czy wiesz ilu ludzi chodzi na terapię. Popytaj swoich znajomych, szczerze z nimi pogadaj to się dowiesz
  • Odpowiedz
Widzę, że słuchasz polskiego rapu więc nie ma sensu z tobą dyskutować

@ZeT_: xD Ciężko nazwać to dyskusją, w twojej głowie i tak tylko ty masz rację bo jesteś wielce oświecony i doświadczony.
  • Odpowiedz
  • 0
@L3gion: a w twojej głowie to ty masz rację bo jesteś wielki i oswiecony¯\_(ツ)_/¯ masz rację piszania z tobą nie można nazwać dyskusją
  • Odpowiedz
  • 3
@veranoo: obejrz sobie ten film i dopiero coś napisz. Ona mówi, że nic w jej życiu tak naprawdę depresja nie zmieniala. Po pytaniu czy przeszkadza jej w życiu zawodowym mówi, że nie. Po pytaniu czy zmieniło to jej rzucie towarzyskie mówi, że nie, a na koniec dowala, że kocha i kochała wtedy swoje życie. Ja osobiście nie słyszałem nigdy o kimś kto ma depresję i kocha swoje życie, a mówi
  • Odpowiedz