Wpis z mikrobloga

Wstawiam jeszcze raz tylko bez przekleństw bo moderacja jest upośledzona i mi usunęła.

Co ona za głupoty gada. niby ma depresje, a mówi, że jej to nie przeszkadza w funkcjonowaniu codziennym np. wypełniała bardzo dobrze swoje obowiązki w pracy itp. #!$%@? prawda jak masz depresję to ci się nic nie chce i jedyne co chcesz to się zabić, a ta gada, że no normalnie wszystko robiłam obowiązki w pracy spełniałam. Zresztą ona wygląda na normika który sobie wymyślił tą historyjkę dla atencji. W dalszej części coś ok 9:00 minuty gada, że depresja nie miała wpływu na jej życie społeczne i że kocha swoje życie xD
#depresja #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #normictwo #oszukujo #7metrowpodziemia
  • 184
@ZeT_: #!$%@?ąc od osoby z filmiku - jesteś zwykłym, atencyjnym pajacem, dokładnie tym co zarzucasz tej lasce, obok depresji nawet nie stałeś. widać to po twoim ordynarnym sposobie wypowiedzi, który bezbłędnie wskazuje że jesteś rozpuszczonym dzieciaczkiem, który czuł się z jakiegoś powodu niedowartościowany i frustracja zalała mu mózg. ty i depresja... XD usuń konto, agresywny atencjuszu, tfu.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@InspektorDupa: myślę, że w przeciwieństwie do ciebie coś o tym wiem, bo byłem kiedyś w takim stanie, że jak pomyślałem, że mam zrobić chociażby tak prostą czynnośc jak wyjscie do sklepu to mi się niedobrze robilo
@ZeT_: No ale ona mówi o efektywności swojej pracy. Ja swoją pracę też wykonuję efektywnie, pomimo stwierdzonej depresji u 4 niezależnych psychiatrów i kilku lat na psychotropach. Mało tego, praca mi pomaga zająć czymś myśli, najgorsze rzuty choroby mam na urlopie na właśnie czy bezrobociu. Mnóstwo ludzi z jakiegoś powodu samodiagnozuje u siebie choroby psychiczne, tym niemniej można jako tako funkcjonować też z nimi. Dzisiaj spędziłam pół godziny trzęsąc się i
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@InspektorDupa: Gdzie najpisalem że nadal mam depresję? Btw naprawdę polecam nadrobić zaległości w czytaniu że zrozumieniem panie inspektorze dupa