@ZeT_: a ty na swój avatar, wygląda jak avatar pajaca z przerośniętym ego i wyimaginowaną depresją, męska wersja alternatywki z depresją, tfu. nie odzywaj się do mnie, jeszcze się zarażę tobą.
@InspektorDupa: myślę, że w przeciwieństwie do ciebie coś o tym wiem, bo byłem kiedyś w takim stanie, że jak pomyślałem, że mam zrobić chociażby tak prostą czynnośc jak wyjscie do sklepu to mi się niedobrze robilo
@ZeT_: No ale ona mówi o efektywności swojej pracy. Ja swoją pracę też wykonuję efektywnie, pomimo stwierdzonej depresji u 4 niezależnych psychiatrów i kilku lat na psychotropach. Mało tego, praca mi pomaga zająć czymś myśli, najgorsze rzuty choroby mam na urlopie na właśnie czy bezrobociu. Mnóstwo ludzi z jakiegoś powodu samodiagnozuje u siebie choroby psychiczne, tym niemniej można jako tako funkcjonować też z nimi. Dzisiaj spędziłam pół godziny trzęsąc się
@ZeT_: rozpuszczony dzieciaczku, zdecyduj się czy coś o tym wiesz bo miałeś depresję stwierdzoną przez specjalistę, czy też WYDAJE ci się, że coś o tym wiesz bo miałeś ataki paniki przed wyjściem do sklepu. XD chłopięca alternatywko, usuń konto, jesteś zwykłą borderką. XD
i to mówi pajac, któremu dosłownie leci piana z pyska na widok filmiku na jutubie. XD ten sam pajac pisze komuś: "myślisz stereotypami" a tymczasem opisuje swoją depresję jako atak histerii przed wyjściem do sklepu. XDDD biedna, chłopięca borderko, mam nadzieję że kiedyś wyjedziesz na ludzi i usuniesz konto. XD
@ZeT_: co?
Nie podniecaj się tak trollu
i to mówi pajac, któremu dosłownie leci piana z pyska na widok filmiku na jutubie. XD ten sam pajac pisze komuś: "myślisz stereotypami" a tymczasem opisuje swoją depresję jako atak histerii przed wyjściem do sklepu. XDDD biedna, chłopięca borderko, mam nadzieję że kiedyś wyjedziesz na ludzi i usuniesz konto. XD