Wpis z mikrobloga

Wstawiam jeszcze raz tylko bez przekleństw bo moderacja jest upośledzona i mi usunęła.

Co ona za głupoty gada. niby ma depresje, a mówi, że jej to nie przeszkadza w funkcjonowaniu codziennym np. wypełniała bardzo dobrze swoje obowiązki w pracy itp. #!$%@? prawda jak masz depresję to ci się nic nie chce i jedyne co chcesz to się zabić, a ta gada, że no normalnie wszystko robiłam obowiązki w pracy spełniałam. Zresztą ona wygląda na normika który sobie wymyślił tą historyjkę dla atencji. W dalszej części coś ok 9:00 minuty gada, że depresja nie miała wpływu na jej życie społeczne i że kocha swoje życie xD
#depresja #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #normictwo #oszukujo #7metrowpodziemia
  • 184
@ZeT_: Przypomnij mi na której uczelni kończyłeś psychiatrie bo jakoś zapomniałem dopytać. Robin Williams też miał depresje, popełnił samobójstwo. Rozumiem, że miał depresje bo w dupie mu się poprzewracało od pieniędzy i sławy? Bo jak ktoś jest z bogatego domu to to już nie jest depresja tylko użalanie się nad sobą i chęć atencji? Weź się zastanów dwa razy zanim znowu będziesz takie głupoty pisał. Depresja przybiera różne formy, masz stany
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tanker: ok, to ty idź to oglądaj dalej i niech ci wciskają kit żegnam pana bo widzę, że argumenty się skończyły
@ZeT_: złe samopoczucie + wszechobecnosc depresji i chorób w serialach i mediach wpływa na to, że stalo się to niekiedy (nie zawsze, oczywiście, depresja to choroba, zmiany w mózgu itd.) sposobem na bycie ,, inną niż wszystkie" i głęboką, bo doświadczam smutku XD czytaj
nie mogę spać czasem do 3 w nocy i w weekendy oglądam seriale i nie mam siły się spotkać z przyjaciółkami
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@L3gion: uspokój się wykopku, gdybyś był w temacie to wiedziałbyś, że nie jeden jego wywiad jest ustawiony. Ta laska ewidentnie nauczyła się typowych stereotypów dotyczących depresji, a teraz to opowiada dla atencji