Aktywne Wpisy
Tumurochir +14
( tl;dr Dzięki wykopowemu linczowi i tym samym promocji zrzutki, udało się zebrać 50 tys. złotych. Środki trafią do Julii i rodziny Konrada)
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
lskx +292
Co ona za głupoty gada. niby ma depresje, a mówi, że jej to nie przeszkadza w funkcjonowaniu codziennym np. wypełniała bardzo dobrze swoje obowiązki w pracy itp. #!$%@? prawda jak masz depresję to ci się nic nie chce i jedyne co chcesz to się zabić, a ta gada, że no normalnie wszystko robiłam obowiązki w pracy spełniałam. Zresztą ona wygląda na normika który sobie wymyślił tą historyjkę dla atencji. W dalszej części coś ok 9:00 minuty gada, że depresja nie miała wpływu na jej życie społeczne i że kocha swoje życie xD
#depresja #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #normictwo #oszukujo #7metrowpodziemia
Ja #!$%@?ę xD Depresja ma różne formy, część ludzi ukrywa to w sobie itd. No ale ty dostawałeś oczopląsu próbując wyjść za drzwi więc każdy w miarę normalnie funkcjonujący "depresant" to pozer.
Komentarz usunięty przez moderatora
nie mogę spać czasem do 3 w nocy i w weekendy oglądam seriale i nie mam siły się spotkać z przyjaciółkami
Komentarz usunięty przez moderatora