@ZeT_: TO NIE JEST PRAWDZIWA DERPESJA REEEE TYLKO JA WIEM JAK TO JEST MIEĆ DEPRESJE KWIII OSZUKUJO CHRUM CHRUM
Ja p------ę xD Depresja ma różne formy, część ludzi ukrywa to w sobie itd. No ale ty dostawałeś oczopląsu próbując wyjść za drzwi więc każdy w miarę normalnie funkcjonujący "depresant" to pozer.
@ZeT_: złe samopoczucie + wszechobecnosc depresji i chorób w serialach i mediach wpływa na to, że stalo się to niekiedy (nie zawsze, oczywiście, depresja to choroba, zmiany w mózgu itd.) sposobem na bycie ,, inną niż wszystkie" i głęboką, bo doświadczam smutku XD czytaj nie mogę spać czasem do 3 w nocy i w weekendy oglądam seriale i nie mam siły się spotkać z przyjaciółkami
@ZeT_: depresja moze miec różne nateżęnie... ja też mam depreche a pracuje jakoś... a w domu syf, nie jestem w stanie nic posprzatac... z resztą kij z tym, zwał jak zwał...
@ZeT_: Co nie zmienia faktu że twój gate keeping jest śmieszny ( ͡°͜ʖ͡°) Żaden z ciebie psycholog a śmiesz wmawiać ludziom czy mają lub nie mają depresji bazując się jedynie na swoich doświadczeniach.
Ja p------ę xD Depresja ma różne formy, część ludzi ukrywa to w sobie itd. No ale ty dostawałeś oczopląsu próbując wyjść za drzwi więc każdy w miarę normalnie funkcjonujący "depresant" to pozer.
Komentarz usunięty przez moderatora
nie mogę spać czasem do 3 w nocy i w weekendy oglądam seriale i nie mam siły się spotkać z przyjaciółkami
Komentarz usunięty przez moderatora