Aktywne Wpisy
damienbudzik +132
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +109
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Co ona za głupoty gada. niby ma depresje, a mówi, że jej to nie przeszkadza w funkcjonowaniu codziennym np. wypełniała bardzo dobrze swoje obowiązki w pracy itp. C---a prawda jak masz depresję to ci się nic nie chce i jedyne co chcesz to się zabić, a ta gada, że no normalnie wszystko robiłam obowiązki w pracy spełniałam. Zresztą ona wygląda na normika który sobie wymyślił tą historyjkę dla atencji. W dalszej części coś ok 9:00 minuty gada, że depresja nie miała wpływu na jej życie społeczne i że kocha swoje życie xD
#depresja #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #normictwo #oszukujo #7metrowpodziemia
@ZeT_: Zostaje powiedzieć CHYBA TY
Przecież ludzie potrafią w szczycie kariery "zeskoczyć z rowerka"
Może mieć łagodną..