@unluckysoap: jak byś było na tej lekcji biologii to byś wiedziało, ze jaja nie mogą być ustawione symetrycznie bo by zaraz zrobiła się jajecznica i nasz gatunek poszedł by do piachu
@ja_nie_lubie no tak nie do końca akuratny mem ( ͡°ʖ̯͡°)
@bialy_wilk ale to on chciał sprawdzać, nie ja ( ͡°ʖ̯͡°) poza tym byłam na lekcjach biologi i jakoś akurat tego nie pamiętam. Dlaczego tak, dlaczego nie symetria? I symetria horyzontalnie czy jak?
@unluckysoap: rily czy troll? 1: worek musi się rozszerzać żeby chłodzić nasienie i kurczyć by je ogrzewać. 2: facet ma nogi i gdyby jajka były symetryczne musiał by posiadać większa miednice niż kobiety i istniało by ryzyko uszkodzenia jajka. A tak to wszystko jest elastyczne i gitara
@bialy_wilk symetryczne nie musi znaczyć, że nie jest elastycznie. Ale spoczko, dziękuję za dodatkową lekcje biologii w ten nieradosny sobotni poranek. c:
jak byś było na tej lekcji biologii to byś wiedziało, ze jaja nie mogą być ustawione symetrycznie bo by zaraz zrobiła się jajecznica i nasz gatunek poszedł by do piachu
Najwyraźniej w mojej szkole dokładne rozmieszczenie jąder nie mieściło się w podstawie programowej
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
@bialy_wilk ale to on chciał sprawdzać, nie ja ( ͡° ʖ̯ ͡°) poza tym byłam na lekcjach biologi i jakoś akurat tego nie pamiętam. Dlaczego tak, dlaczego nie symetria? I symetria horyzontalnie czy jak?
1: worek musi się rozszerzać żeby chłodzić nasienie i kurczyć by je ogrzewać.
2: facet ma nogi i gdyby jajka były symetryczne musiał by posiadać większa miednice niż kobiety i istniało by ryzyko uszkodzenia jajka.
A tak to wszystko jest elastyczne i gitara
Najwyraźniej w mojej szkole dokładne rozmieszczenie jąder nie mieściło się w podstawie programowej