Wpis z mikrobloga

Cześć, właśnie tworzę odcinek: Czy suplementy degradują mózg (i portfel)?
Zabrałem pod lupę najpopularniejsze suplementy i sprawdziłem, czy faktycznie działają.
(spalacze tłuszczu, magnez, BCAA, odżywka białkowa, omega-3, HMB, kreatyna, multiwitamina i witamina C)

Jeśli chcesz być zawołany na filmu to byłoby mi bardzo miło (zostaw plusika) ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

#mirkokoksy #silownia #dieta #zdrowie #suplementy #ciekawostki #youtube
ArseneWengerTheAnimatedSeries - Cześć, właśnie tworzę odcinek: Czy suplementy degradu...

źródło: comment_E8ITE8JwjJDI7hYi7c720S5ZrOOlCITJ.jpg

Pobierz
  • 149
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ArseneWengerTheAnimatedSeries: Mam takie pytanko, kupiłem sobie białko aby mieć na czarną godzinę gdy będę miał jakieś odstępstwo od ustalonego planu żywieniowego. Niestety jak przychodzi taki czas to muszę takiego shake pić na raz, bo nie daje rady (mdli mnie). Wolę już nawet zjeść serek biały na sucho niż pić białko zwłaszcza po treningu. Wybrałem jakieś złe białko czy to normalne?
  • Odpowiedz
@kfjatooshek: @bzikus: Dziwne rozkłady, przynajmniej wg. mnie ja w martwym daję radę wziąć więcej niż w siadzie (choć różnica jest niewielka) a na płaskiej do 100 jeszcze nie dobiłem. Tutaj za to masz 150 na klate i tylko 180 w martwym. Przy takiej płaskiej to spokojnie powinieneś 200+ w martwym robić, oczywiście się mogę mylić i albo jedno odpuszczałeś na rzecz drugiego albo "geny" :)

@PELock:
  • Odpowiedz
@PELock: XD Kreatyna to jedyny faktycznie dzialajacy suplement z ogolnodostepnych, a beta alanina ma udowodnione dzialanie pod wysilek cardio (bieg, sztuki walki), mniej po silowniany ale rowniez. Troche beka.
  • Odpowiedz