Aktywne Wpisy
Lelkomtu +58
niochland +106
W Warszawie już od tygodnia działa Strefa Czystego Transportu.
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Zabrałem pod lupę najpopularniejsze suplementy i sprawdziłem, czy faktycznie działają.
(spalacze tłuszczu, magnez, BCAA, odżywka białkowa, omega-3, HMB, kreatyna, multiwitamina i witamina C)
Jeśli chcesz być zawołany na filmu to byłoby mi bardzo miło (zostaw plusika) ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#mirkokoksy #silownia #dieta #zdrowie #suplementy #ciekawostki #youtube
@dwojra: Zacznij od sprawdzenia ile tego białka zjadasz, potem zacznij dobijać tyle ile Ci potrzeba ;) Poza tym są białka wege np. soja, ryżowe w takiej formie jak WPC, więc możesz być nadal wege.
@PELock: pompa wodą po czasie schodzi, ale co się tam więcej porozrywało i pozrastało to zostaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
plus kreatyna działa w pierwszych sekundach wysiłku, co pozwala wziąć wincyj na klatę, a przeciez o to
Po lewej sa suplementy, które degradują #!$%@? (tureckie określenie pęku frendzli). W myśl zasady "wielka klata - mały ptaszek".
Po prawej są suplementy, które degradują wyłącznie portfel.
Polecam.
Z ciekawosci - jakie masz maxy na lawce, siadzie i martwym? Jaka waga?
Odkrywanie kola na nowo.
Co kolejne? Pozwolcie, ze zaproponuje wam fajowskie materialy: