Aktywne Wpisy
xionacz +252
Z serii: Tajemnice gastronomi wakacyjnej(i nie tylko) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#jedzenie #jedzzwykopem #heheszki #gastronomia
#jedzenie #jedzzwykopem #heheszki #gastronomia
bobsley33 +183
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
Zabrałem pod lupę najpopularniejsze suplementy i sprawdziłem, czy faktycznie działają.
(spalacze tłuszczu, magnez, BCAA, odżywka białkowa, omega-3, HMB, kreatyna, multiwitamina i witamina C)
Jeśli chcesz być zawołany na filmu to byłoby mi bardzo miło (zostaw plusika) ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#mirkokoksy #silownia #dieta #zdrowie #suplementy #ciekawostki #youtube
@panTralalinski: chyba jak jesz kurczak z ryzem xD
ja ze swojego doświadczenia mogę polecić
- Kre-Alkalyn 2500 na mnie działa bo czuje wzrost siły, 4 tabsy dziennie
- Ostaryna - siła, poprawia metabolizm i chroni stawy
- w sporcie siłowym podstawa to ochrona stawów, co do działania nie ma pewności bo brakuje dokładnych badań ale lepiej zapobiegać niż leczyć. kupuje opakowania 0,5kg lub 1kg o jakości farmaceutycznej i sam dobieram proporcje msm + chondroityna + glukozamina +
@PELock: Glutamian sodu zawsze na propsie ///( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@ArseneWengerTheAnimatedSeries: skąd info? myslalam ze najpopularniejsze suplementy to magnez, kompleks witamin B i witamina D
a bcaa to chyba największe walenie w #!$%@? w fit świecie, ostatnio były jakieś badanie że mleko miało lepszy wpływ na regeneracje po treningu niż bcaa xD
no i jeszcze super są beta i kreatyna w przedtreningówkach, ooo seba ale mnie swędzi już się wkręca
Nabijanie portfela na nieświadomych.
@ArseneWengerTheAnimatedSeries: jestem bardzo ciekaw jak w domowych warunkach to sprawdziles. no chyba, ze miales dostep do laboratorium, jakiejs grupy badawczej to wtedy propsy