Wpis z mikrobloga

201186 + 213= 201 399

Kiedyś było być jak Jan Błachowicz na wykopie możemy zrobić - być jak Żelazko_mdma albo metaxy
Troche zainspirowany ich poczynaniami wybrałem się...na Koniec Świata.
Łączny przejazd w tą i z powrotem około 220km. Czyli pękła mi pierwsza dwusteka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasadniczo jechałem tak, żeby dojechać, ale w ostatecznym rozrachunku jestem mega zadowolony ze średniej prędkości. Wyszedłem o 11:30 do domu wróciłem 00:15 (chyba)
Na miejscu na Końcu Świata jest taka wiata, zlew, sławojka - nic więcej :P
Ostatnie 50km pokonałem już po całkowitym zaćmieniu słońca - ratowała mnie bezchmurna noc z pełnią i czołówka z biedry (12.99cbn! a daje ekstra światło).
No i tutaj kolejny raz musze pochwalić tribana100, dobrze się spisał, choć fajnie by było mieć wiecej niż 7 biegów. Z modyfikacji jakie porobobiłem to SPD i węższe opony 28mm
Mała prośba Mirki, nie piszcie już, że gdzieś pod Łodzią jest coś ciekawego w zasięgu roweru bo nie wiem czy dam rade fizycznie pojechać xD

#rowerowyrownik #ruszlodz #rowerowalodz #rower #triban100 #wykoptribanclub
dorszcz - 201186 + 213= 201 399

Kiedyś było być jak Jan Błachowicz na wykopie może...

źródło: comment_2v3AUKDiwjR8wJdzWtTiEMsiHSneAOud.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dorszcz: A gdzież ja tam do największych dzików () Ale fajnie, że kogoś zainspirowałem.
Niestety dla mnie sezon się skończył z powodu problemów zdrowotnych, ale jeździsz tempem zbliżonym do mojego na takich dystansach więc można za rok się gdzieś wybrać.
Zawołam jeszcze @radoslaw-szalkowski bo napewno znajdzie Ci kilka ciekawych miejsc do których warto podjechać :)
  • Odpowiedz
@kuddelmuddel: braki załatałem izotonikami, energetykami, twixami, snikersem i hot dogiem :)
@Zelazko_MPM: można się załapać, choć plotki mówią, że jesteś rowerowy szatan
@solimoes: dzięki, w tym też za pokazanie wylotu z łodzi przez petrykozy, bo jak patrzyłem na mapy.cz to z uporem maniaka puszczało mnie przez konstantynów, czego chciałem uniknąć
@Bakys: powodzenia
dorszcz - @kuddelmuddel: braki załatałem izotonikami, energetykami, twixami, snikerse...

źródło: comment_yWZw14Q0bgMAaawDgH3SjUQMVs81SZ9L.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz