Wpis z mikrobloga

@dietyloamoniowy: gratki mireczku! Ja też trochę biegam na keto, ale nie takie dystanse - mój standardowy biegowy "trening" to lajtowe 5km wieczorkiem na dobry sen, czasem walnę dodatkowe kółko, to może z 7 wyjdzie. Muszę zrobić podejście na 10. W każdym razie świetnie mi się biega bez węgli i to chciałem powiedzieć :) No i te Twoje karkówki to są bez pudła.
  • Odpowiedz
@szczypek45: Nie napiszę nic sensownego, bo nie miałem nigdy styczność z tak wysoką klasą zegarków sportowych. Kilka lat używałem Polara M400, później pół roku V800 i teraz przeskok na FR945. Zegarek jest kozak po prostu. Posiada wszystko co można sobie wymarzyć. W połączeniu z pasem HR Garmina, mierzy chyba wszystko co się da, poza mocą. Mapy działają super, funkcja aklimatyzacji cieplnej jest bardzo fajna szczególnie, że jest brana pod uwagę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MarteenVaanThomm: Szpinak zrobiłem na sporej ilosci oleju kokosowego z dodatkiem, czosnku, gałki muszkatołowej, pieprzu i soli. Sos to pieczarki i kurki w proporcjach 1:1. Po przysmażeniu na maśle zalałem je śmietanką i dusiłem aż wyjdzie z tego sos. Karkówka przyprawiona ziołami greckimi, bo zawierają miętę w składzie i mi to pasuje dobrze do kartkówki, pieprzem ziołowym oraz chilli i solą. Smażona na odrobinie masła. Wrzucam ją na mocno rozgrzaną patelnię
  • Odpowiedz