Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

@KopistaBartleby: pytanie o papierosa to przeciez najczęściej tylko pretekst do w-------u i oceny ofiary
@Sylos: to było niebezpieczne, skąd mogłeś wiedzieć, że już więcej nie ma czym strzelać? Równie dobrze mógł mieć drugi pistolet. Dobrze, że żyjesz.
@WuDwaKa: sknera.
Gratuluje drugiego zycia.
@M1r14mSh4d3: A tam skanera. Tak po prostu jest i tyle. Wolę brak plus niż od pusobota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu nie lubię być zaczepiany w niekulturalny sposób. Nie był zbyt egzaltowany prosząc o papierosa o czym mu wspomniałem. Mógł odpuścić tak samo, jak ja mogłem użyć tysiąca innych słów do wyrażenia sprzeciwu jego "prośbie".
@Camel665:
Nie wychodziłem z mieszkania z myślą, że będę przeżywał taką sytuację :) Żyję roztropnie
Pomyslcie sobie teraz jakim posmiewiskiem bedzie ten gosc wsrod chlopakow z dzielni. Niedosc ze wywalil 11 naboji, zadrapal tylko swoja ofiare, a na koniec jeszcze wpi3rdol