Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 493
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GavriloPrintic:

Nie potrafię tego skategoryzować, czy był to cud, fart czy przeznaczenie. Telepie mną do tej pory. Nie jestem grafomanem i nie mam ochoty na pisanie elaboratu

@temekx: Na policji mówiono, że nie będzie przekroczenia obrony koniecznej czy jakoś tak. Nie jestem w stanie opisać tego, co mną kierowało. Takie rzeczy nie przytrafiają się każdemy i to
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 40
@Sylos: nie boisz się że jakieś jego ziomki będą chcieli Ci spuścić w------l? Skoro miał klamkę to jednak nie obracał się w normalnym towarzystwie.
  • Odpowiedz
@Sylos: Ludzie, polecam się wybrać kiedyś na strzelnicę, a nie czerpać wiedzę o strzelaniu z amerykańskich filmów xD To, że tam masz 1-2 naboje na jednego przeciwnika i niekończący się magazynek, to nie znaczy, że tak jest naprawdę xD
  • Odpowiedz
@Hitter:

Mam nadzieję, że ponownie moje akrobacje pozwoliłyby mi ujść z życiem :) Gość po opatrzeniu przez ratowników z karetki zaczął grać psychicznego. Może obrał taką linię obrony, może go za mocno obiłem, może też był w szoku
  • Odpowiedz
Przykro mi, ale pewnie dostaniesz zarzuty spowodowania uszczerbku na zdrowiu albo naruszenia netykalności.

@temekx: Odwyk od wykopu na pół roku xD
  • Odpowiedz
@Sylos:
Zawsze mnie zastanawiało jak to jest, że ktoś pyta o papierosa, zaczynasz się kłócić a potem do Ciebie strzelają.
Nie wystarczyło powiedzieć "przykro mi, nie mam / nie palę" i iść dalej? Jak ktoś zaczyna się srać po czymś takim to widać, że ciężki przypadek i nie warto się kłócić.
Jak to było?
  • Odpowiedz
@Sylos: A w szkole wychowawczyni nie mówiła czasem:
- Sylos, naprawdę nie wiem jak do Ciebie trafić?

Bo może taki gen czy coś.

Gratuluję zimnej krwi, bo samym fartem to się
  • Odpowiedz