Wpis z mikrobloga

A Tobie jak mija weekend? Do mnie oddano 11 strzałów z ostrej w #warszawa. Ścisłe centrum stolicy i gość pomyka z nabitym kopytem () Ma zarzut usiłowania zabójstwa. U mnie tylko delikatne draśnięcia na ramieniu i nodze.
Wygrałem drugie życie
Na fotce ja w bransoletkach i strzelec wyborowy

Do poczytania:
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,awantura-w-alejach-jerozolimskich-wyciagnal-bron-i-oddal-kilka-strzalow,296063.html
Sylos - A Tobie jak mija weekend? Do mnie oddano 11 strzałów z ostrej w #warszawa. Śc...

źródło: comment_gSPGYG40mJeigwklnF3arBTKTMWpyrkL.jpg

Pobierz
  • 493
@Sylos: To wszystko mi tu śmierdzi. 11 strzałów z glocka i koniec amunicji a zamek nie jest w tylnym położeniu. Rozumiem, że agresor mógł próbować przeładować, ale czemu policjanci nie zabezpieczyli broni, może nie dało się tego zrobić, a to świadczyłoby o tym że nie jest to broń palna.

No i w końcu długie i szerokie otarcia naskórka po "draśnięciach" elementem miotanym co świadczy o mocnym i długotrwałym kontakcie z elementem
@rezik: Tylko trzeba się trochę nachodzić, w przeciwieństwie do tego co hoplofile z USA sądzą, gnata w Polsce szczęśliwie nie kupisz na rogu, od pierwszego lepszego murzyna ze spodniami w kolanach. A trzeba się nachodzić dlatego, że w Polsce nie ma dużo broni w społeczeństwie.
Dzięki temu nie musisz się obawiać ze pierwszy lepszy seba podleci do ciebie z gnatem jak dzikusy w Brazylii na skuterku.