A Tobie jak mija weekend? Do mnie oddano 11 strzałów z ostrej w #warszawa. Ścisłe centrum stolicy i gość pomyka z nabitym kopytem (ಠ‸ಠ) Ma zarzut usiłowania zabójstwa. U mnie tylko delikatne draśnięcia na ramieniu i nodze. Wygrałem drugie życie Na fotce ja w bransoletkach i strzelec wyborowy
@Sylos: O kurde, coś niesamowitego. Kiedy przeczytałem w mediach o tym, że kogoś postrzelono, po czym nie potrzebował hospitalizacji, zacząłem podejrzewać kolejną naciąganą historyjkę z „bronią” pneumatyczną - a tu szok, naprawdę Cię ostrzelano. Bardzo się cieszę że nic Ci się nie stało. Napastnik to jakiś gangus?
Myślisz, że ja kiedyś trenowałem bieganie zygzakiem. Takie rzeczy się podświadomie robi. Pamiętam, że starałem się chować za przodami aut, bo kula przez dwoje drzwi pewnie by przeleciała.
@Sylos: A-ALE JAK TO PRZECIEŻ NA B--Ń W POLSCE T-TRZEBA MIEĆ POZWOLENIE. Hoplofobom się w tej chwili przegrzały mózgi chyba. Gość musiał być ostro wyćpany, ale ogromny respekt że dopadłeś gnoja i się nie dałeś. Pewnie zaraz dostaniesz list z zaproszeniem do specjalsów ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sylos: Rzadko kiedy rozdaje więcej niż trzy plusy w jednym wpisie. Ten jest wyjątkowy ᶘᵒᴥᵒᶅ Z czego on strzelał, że 11 strzałów oddał. Brakło mu amunicji czy jak?
Wygrałem drugie życie
Na fotce ja w bransoletkach i strzelec wyborowy
Do poczytania:
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,awantura-w-alejach-jerozolimskich-wyciagnal-bron-i-oddal-kilka-strzalow,296063.html
źródło: comment_gSPGYG40mJeigwklnF3arBTKTMWpyrkL.jpg
PobierzMyślisz, że ja kiedyś trenowałem bieganie zygzakiem. Takie rzeczy się podświadomie robi. Pamiętam, że starałem się chować za przodami aut, bo kula przez dwoje drzwi pewnie by przeleciała.
@Dusha:
Czysty jak kaczuszka nie byłem, ale
źródło: comment_85yES7BFKaZcRvuESwJnOisFtYiVtks8.jpg
Pobierzhttps://cache.pakistantoday.com.pk/2012/06/gangster-grip.jpg
I całe szczęście, że ten matoł nie trafił ani razu czysto... W radiu mówili, że strzelał z Glocka
źródło: comment_0gErLxOpZlAIPiFbY0hZrnnHf1iCT8E1.jpg
PobierzTa wygląda kopytko
źródło: comment_ik06vpfP4yvzgbbldir81mq7Qr2b1ELS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Z czego on strzelał, że 11 strzałów oddał. Brakło mu amunicji czy jak?
Komentarz usunięty przez moderatora