Aktywne Wpisy
torian15 +92
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +287
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

Jak rondo będziecie miało 5 albo 6 zjazdów i chcecie wjechać w ten znajdujący się na godzinie 11, ale na 10 jest kolejny, to tez włączajcie lewy kierunkowskaz czy wtedy to już przez szybę czapką machacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polskiedrogi #polska #motoryzacja #samochody trochę #heheszki
Proste jak budowa cepa.
I pomocne dla innych.
@LipaStraszna: Jeżdżę od ponad 10 lat i nigdy nic takiego nie widziałem ¯\_(ツ)_/¯
Jest za to jedno rondo, na którym włączam lewy kierunek, kiedy skręcam w lewo - w Zwoleniu na DK12 jest malutkie rondo, gdzie jakieś 95% ruchu odbywa się wzdłuż właśnie tej drogi, wszyscy po kolei lecą prosto bez zastanowienia. Gdybym chciał skręcić na
@piotrlionel: Do tej pory często widzę L-ki z włączonym lewym kierunkiem, więc wciąż wielu instruktorów tak uczy (mnie zresztą też tak uczyli).
Ale wciąż nie ogarniam, w jakiej sytuacji to miałoby wprowadzać kogoś w błąd (poza tą przytoczoną przez OPa, choć to dla mnie mocno hipotetyczna, bo autentycznie nigdy się z taką nie spotkałem ¯\_(ツ)_/¯)
Dojeżdżasz do ronda i widzisz takiego dzbana z lewym kierunkowskazem.
Dwa pytania:
- na którym zjeździe zjedzie?
- w czym wam tutaj pomógł lewy kierunkowskaz?
źródło: comment_Q6okN09kFUBjDqCYZod8RihAF39tOuMc.jpg
PobierzJuż dawno nie używam lewego kierunku ale nie przeszkadzam mi, że ktoś inny to robi └[⚆ᴥ⚆]┘
A w tej sytuacji, wiem że nie skręci w mój zjazd i muszę czekać